UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Робота в Airdrie. Компанія в якій працюю шукає на позицію PDI, хлопця. Початок в травні. Компанія по оренді авто будинків, кемперів. Ваші вимоги: Основна вимога, проводити інспекцію перед орендою. Якщо щось зламалось, треба це відремонтувати. Треба навички ремонту, енергійність. Ремонтувати треба всередині і ззовні, наприклад всередині різні шухляди, двері, полички, панелі, все все що вміщає автобудинок. Пічку, холодильник, плиту, там простий ремонт, якщо можливий, якщо щось складне, то цим займається інший відділ Сервісу. Прям складного нічого немає, але в сезон дуже бізі. Починаєте на сезон до кінця вересня/середини жовтня, потім можуть залишити (як мене до цього), якщо гарно покажете себе. Зарплатня - 18$/година, і 27$/година овертайм. Вимоги до вас: -Навички та досвід роботи в ремонті техніки, обладнання, меблів, тощо. -Вік від 20 до 35 років -Ворк перміт -Водійське посвідчення 5-та категорія -Без шкідливих звичок
-
17 и около меня есть, километра за три от Даунтауна
-
17 по сути не особо Даунтаун, как по мне. Хотя может и да
-
Ничего не имею против фортнайта, правда, уже с полгода особо не играю
-
Ну в принципе да. Скорость выходящих обновлений и переработок опережает любой другой батлрояль
-
там без шуток были окна, стены и тумбочки на кухне просто из пульверизатора покрашены в один цвет, да в такой слой, что окна не открывались Было куча повреждений, но то что меня посмешило - кустарная переделка студии в однушку методом гипсокартоновлй стены в центре комнаты. Одно окно на две комнаты в итоге.
-
Хорошо сказано. Только быдло есть, но это уже мелочи:-))
-
в центре Здание на 17й грубо говоря
-
Так яка провокація?😂 він задав не сформульоване питання отримав дзеркальну відповідь йому не сподобалось і він почав показувати як його мати виховувала, а на що це нам? Хлопець явно загубився, є чати калгарійскі де там одні одного поливають матами і кайфують від цьго, думаю він з таких чатів прийшов, але в нас же не так, в нас то культура на першому місці чим мені і подобається цей чат, та і багатьом кому ще подобається ся бо нема бидла тут.