UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Full, non-GDL Class 5 Licence To get a full Class 5 (non-GDL) driver’s licence you must: be at least 18 years of age have completed the 24 months of probationary driving Drivers may be eligible to reduce their 24-month probationary period by up to 6 months by completing a Class 5 or Class 6 driver training program from a driver training school licensed by Transportation and Economic Corridors. be suspension and demerit free for the last 12 months
-
півтора тільки
-
так я ж запитую!
-
Там 2 роки дається на безаварійне водіння. З автошколою (біля 10 практичних занять) це буде мінус пів року. До чого тут екзамен?
-
не розумію як тут скорочувати)
-
так він через 2 роки приходить...
-
Приходить лист на почту - вiтаю ви вже не gdl. До чого тут icпит
-
Яким чином півтора якщо немає екзамену?)
-
Спасибо, копетан!🙍
-
John Stamos
-
Зимний солдат - шо за актёр?
-
Доброго дня. Підкажіть сайт для реєстрації в католицьку школу. Заздалегідь дякую!
-
С Киану не угадали. Стрендж же немного мудак. Киану Ривз смущенный няшка симпатяшка. Даже если джон уик.
-
Всім доброго дня, наразі маю USDT і мені потрібен кеш ( можна у канадських доларах можна американських без різниці ) Може комусь треба - зможемо допомогти один одному Дякую
-
Всім доброго дня, наразі маю USDT і мені потрібен кеш ( можна у канадських доларах можна американських без різниці ) Може комусь треба - зможемо допомогти один одному Дякую
-
Ракета и Локи - лучшие)
-
Я правильно понимаю ?
-
То есть ты ешь Котов ?
-
Ну и почему Ник Фьюри снова не канон?:-/
-
В финансах и куплю продам достаточно
20 Jan 2023, 19:11
291115/373187