UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
точно, спасибо огромное!
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто тут уже год отучился. Ребенка автоматически зачисляют на следующий год в школе или нужно это делать онлайн? (Но онлайн не нашла,только в альтернативную школу предлагает пойти)
-
Всім привіт друзі ресторан де я Працюю набирає персонал -Dishwasher 15-16$ за годину ( в залежності чи є у вас досвід такої роботи ) плюс Tips 3-4 доларів додатково -Line Cook/prep cook 🔥 16-17 $ за годину ( також залежить від досвіду і ваших вмінь працювати через 3 місяці випробувального терміну , якщо ви проявите себе є можливість збільшити оплату 18-19 $ ) також Tips 3-4 долари до вашої погодинної оплати залежить від того як багато відвідувачів буде за місяць Що до знання мови на рівні A2 , по моєму досвіду скажу що людям без мови важко працювати і дуже багато стресу Кого цікавить пишіть мені в приватні бажано вислати ваше Резюме для ознайомлення , всім дякую гарного вечора 🖐️
-
Можу зробити діагностику, маю Сканер Delphi і ПО, живу в Glenbrook. Якщо є час і змога можете приїхати, подивимось, ціна безкоштоно або на ваш розсуд. Маю попередити що є ситуації коли авто можливо прочитати тільки оригінальним сканером на офіційному СТО.
-
Продам медленноварку за 5 CAD, вывоз 17 Ave sw
-
Доброго дня, хтось робив собі окуляри по бенефітах? Де краще це зробити?
-
Майже всюди є "walk-in" локації з барбекю. Влітку буде fire ban, то ж газовий гріль можна купити вже сьогодні
-
Ще актуально?