UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мені теж говорили, що потрібно, + закритий дозвіл на роботу
-
Надеюсь откроют новую программу ?
-
Ні. Не всі програми тільки для закритих пермітів.
-
Украинцы настолько задолбали канадцев что они решили украинский выучить?)
-
Уже прям подали петицию всеми подписанную?
-
Ток они ж с закрытым премитом
-
Навряд чи відкриють, судячи з нещодавньої відповіді міністра імміграції на петицію з програмою для українців. Сказали що вже і так багато є різних програм.
-
На Беддінгтоні таке, трішки покрапав
-
Видимо ночью дойдет, это выше меня по карте и оттуда как раз видно как облака идут
-
Ой кринж
-
Response by the Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, Signed by (Minister or Parliamentary Secretary): PAUL CHIANG, M.P. www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=441-02216
-
Ну у меня нет варианта без закрытого, т.к. я клинер
-
ВП продлевают - и то хлеб:-/
-
Привіт! Є гарний майстер манікюру ? Який робить чоловічий манікюр теж )
-
Та я в плане документов😂это и так все ясно
-
Жителям квартир, вікна яких виходять на південну сторону/ всім, хто не переносить спеку. В Калгарі після зими зразу йде спека (так було останніх два роки) Продам невеликий віконний кондиціонер (на 1 кімнату), всі елементи в зборі — $40. Нам охолоджував спальню. Користувались одне літо. Самовивіз. Оплата тільки готівкою. Glamorgan SW.
-
Ріелтор (Real Estate Agent) +14039030883 телефонуйте 🙂(працюю 24/7 ⚡️)
-
@casual_burnout @Levros96
-
Підсилювач WI-FI. $10. Працює чудово. Стане в нагоді тим, хто працює з дому. Інструкція і коробка наявні. Самовивіз. Оплата тільки готівкою. Glamorgan SW.
-
There's no doubt there are so many fake company out here claiming to be good but it a lie but i know this only one verify company trusted with the name of God a well known Christan a old man who don't lie when he told you yes is yes his name is @EDWARD_T_TIMOTHY_FX With the look of his channel you will know that is legit contact him and make friends with him by investing with him note @EDWARD_T_TIMOTHY_FX Also share your testimony when you receive your profit like me 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @EDWARD_T_TIMOTHY_FX @EDWARD_T_TIMOTHY_FX
20 Jan 2023, 19:11
291368/372413
8 minutes ago