UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам 2012 Mercedes Benz ML350 BlueTec. Двигун 3.0 турбодизель, повний привід 4matic. Пробіг 194тис. км. Активний статус, без підкрасів, весь в рідній фарбі. На трасі запас ходу понад 1200 км Комплектація: ⁃ Підігрів всіх 4-х сидінь ⁃ Підігрів керма ⁃ Клімат-контроль (2 зони) ⁃ Преміум музика ⁃ Контроль полоси ⁃ Електро регулювання обох сидінь ⁃ Пам’ять передніх сидінь ⁃ Пневмопідвіска ⁃ Диски R20 AMG ⁃ AMG обвіс ⁃ Keyless, запуск двигуна з кнопки ⁃ Безключовий доступ всіх дверей ⁃ Ambient підсвідка салону ⁃ Підніжка для ніг ⁃ Панорамний дах ⁃ Та ще багато іншого. Ціна: C$18’200, розумний торг. Також можливий розрахунок в USD
-
hey, i'm alive!
-
бот
-
И канадскую лицензию для работы сварщиком можно получить только в Канаде? Замкнутый круг получается
-
що ти пишеш(
-
Доброго дня спільното! Я в пошуках роботи може хтось може помогти. По спеціальності електро газо зварник є практика понад 12років В Калгарі знаходжусь 3 Тижня Є авто і канадські права 5 класу Англійська початкова вчуся інтенсивно. Дякую за допомогу. Цікавить будь яка робота .
-
Продам айкос . Цена 50 $ Забрать можно вечером в Даун Таун
-
@am0nshi не хотите переименовать ветку в "Авторынок"? Мне кажется, первые слова "Куплю/продам авто" смущают людей, они типа видят куплю/продам - и постят сюда:-)
-
Привіт! Я можливо трошки не по темі 🙈 Ми нещодавно приїхали до Калгарі, у нас двоє діток дошкільного віку. Хотіли б знайти собі більше друзів 🥰 Можливо хтось проживає поряд з нами( SE Auburn Bay), та не проти нових знайомств ☺️. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, будемо раді новим знайомствам 🥰
-
Привіт! Я можливо трошки не по темі 🙈 Ми нещодавно приїхали до Калгарі, у нас двоє діток дошкільного віку. Хотіли б знайти собі більше друзів 🥰 Можливо хтось проживає поряд з нами( SE Auburn Bay), та не проти нових знайомств ☺️. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, будемо раді новим знайомствам 🥰
-
Продам речі по знижці! Чоловічі бути the north face 44,5р. Сорел розмір 2 Весіння куртка Reserved S або XS Зимовий набір 7-8 років