UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
що ти пишеш(
-
Доброго дня спільното! Я в пошуках роботи може хтось може помогти. По спеціальності електро газо зварник є практика понад 12років В Калгарі знаходжусь 3 Тижня Є авто і канадські права 5 класу Англійська початкова вчуся інтенсивно. Дякую за допомогу. Цікавить будь яка робота .
-
Продам айкос . Цена 50 $ Забрать можно вечером в Даун Таун
-
@am0nshi не хотите переименовать ветку в "Авторынок"? Мне кажется, первые слова "Куплю/продам авто" смущают людей, они типа видят куплю/продам - и постят сюда:-)
-
Привіт! Я можливо трошки не по темі 🙈 Ми нещодавно приїхали до Калгарі, у нас двоє діток дошкільного віку. Хотіли б знайти собі більше друзів 🥰 Можливо хтось проживає поряд з нами( SE Auburn Bay), та не проти нових знайомств ☺️. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, будемо раді новим знайомствам 🥰
-
Привіт! Я можливо трошки не по темі 🙈 Ми нещодавно приїхали до Калгарі, у нас двоє діток дошкільного віку. Хотіли б знайти собі більше друзів 🥰 Можливо хтось проживає поряд з нами( SE Auburn Bay), та не проти нових знайомств ☺️. Якщо є бажаючі, пишіть в особисті, будемо раді новим знайомствам 🥰
-
Продам речі по знижці! Чоловічі бути the north face 44,5р. Сорел розмір 2 Весіння куртка Reserved S або XS Зимовий набір 7-8 років
-
В смысле? Сюда постят объявления не о продаже машин, ибо ветка тоже начинается с Куплю/продам
-
Я не знаю, что там в Авто Калгари. Здесь же админы сами удаляют/переносят посты о продаже машины в обычной барахолке, и наоборот. Следует подумать и предположить, что им это тоже не нравится. Поэтому я и предложил немного переименовать раздел, дабы люди не путались.
-
Додала :)
-
Додайте ціни будь ласка, дякую