UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
похоже буду я гулять в кино часто теперь 😁
-
а с 20го числа вторую часть
-
Ford Focus Titanium 2012 Пробіг: 74.000км Статус Активний Карфакс доступний В комплекті віддаю комплект резини з дисками Ціна: 10.500$
-
зацените что в кино показывают
-
О, це ж такі схеми, як роблять стоматологи з чисткою каналів по бенефітній картці або сонцезахисні окуляри дають по ній же?🫣😅
-
Привіт,дівчата хто на пиво/🍷,пишіть в ЛС,зараз!!!
-
помню как малой ходил на премьеру войны клонов с родителями :)
-
100$ Забирати 1310 14 Ave SW Терміново ‼️
-
t.me/uu_calgary/83738/227264
-
Всем привет,Меня зовут Артём,мне 22. Ищу любую работу. Опыт пол года на стройке (Mason),пол года landscaping и пол года Мувинг. Английский разговорный,есть права
-
Ніяких, якщо не плануєте повертатися
-
✈️✈️✈️ Підкажіть, будь ласка, як краще летіти зараз в Україну (через яку країну) і назад в Калгарі? Можна в приватні повідомлення 🙏 Заздалегідь дуже вдячна!
-
Точно! Ці схеми закриваються дуже швидко і відслідковуються от чи варта втрата ліцензії того тимчасового прибутку.
-
Думаю, это будет у всех которые при подаче декларации указавали нулевой доход за период в 2023 до переезда в Канаде. По крайнем мере это мои наблюдения. Проблема решается с звонок в CRA.
-
Я на "Новую надежду"
-
Доброго дня Чи є хто працює в RBC ? Напишіть в особисті будь-ласка
-
Добрый день,если вам нужно установить/отремонтировать/подключить:посудомойку,духовку,плиту,холодильник,сушилку,стиралку пишите в личку или по номеру 4036906239 Большой опыт и доступные цены
-
В закріпі
-
Доброго вечора Підскажіть, де можно здати мед огляд не за всі гроші світу ?
-
може хтось продає iqos?
20 Jan 2023, 19:11
292601/371916
about an hour ago