UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Без вас би не злогалась ! Там дуже різна інформація.
-
Гугл знає
-
Шановні,хто знае по якому курсу можливо обміняти $ на Can $ ?
-
Можно контакты компании?
-
в лічку написав
-
Я це розумію, питання було загальне, більше до абстрактного. Я так і відповів, дай Бог,знайдуть і все у них вийде.
-
Все є
-
машина є? чи треба інструктор з машиною?
-
Місцеві тонкощі
-
Всім привіт! Здається КІМНАТА в двокімнатній квартирі з 1 лютого 2023. Район даунтаун, 4 avenue, 5 хвилин до трейну, 3 хвилини до автобусних зупинок. Бажано жінка від 45 років без поганих звичок. Вартість: 850 Дол. за місяць. Також одноразова оплата депозиту 850 Дол. Для оренди потрібна довідка з місця роботи та виписка з банківського рахунку.
-
Вам вчитися їздити чи перед екзаменом місцеві тонкощі узнати?
-
Всем привет ) может ли кто порекомендовать инструктора по вождению в Калгари ? Спасибо ☺️
-
Так звісно думаю варто спробувати, але вже коли є якась робота для початку
-
С работы не плохо, просто на поиск может пройти 2 месяца и это нормально, с руками тут никто вас забирать не будет
-
Канадское удостоверение личности, чтоб не носить с собой загранпаспорт. Если у вас есть канадские права, то Id карта вам не нужна.
-
Если все на базовом уровне, и вы не узкий специалист то найти что-то не тяжёлое, типа офисной работы довольно тяжело. Но пробовать стоит.
-
Всім привіт, якщо хто шукає дешевий і гарний інтернет без контракту - підключайте oxio, за 43$ гарний інтернет. І місяць безкоштовно по рефералці R9XAMYP
-
Хз, но сейчас многие ищут по месяца два, можете зайти в группу работа Калгари и посмотреть, прочитать. То что вам повезло не значит что на работу забирают с руками всех
-
Обычно комнату редко сдают для пары. Так что лучше вариант это бейсмент, это 1000+
-
Робіть новий паспорт. З супровідним листом відсилаєте новий на вклейку.
20 Jan 2023, 19:11
2927/375650
5 minutes ago