UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
#курси #англійська_для_початківців Починаємо курс "Англійська для початківців" з дипломованим викладачем. Маленька група. Початок курсу - 23 квітня. Тривалість - 4 місяці. Час проведення - кожного вівторка та четверга о 18:00. Тривалість - 1,5 години. Ціна - 100 доларів за місяць/8 занять (після першого заняття оплата на місяць вперед). Адреса проведення: 11 Scenic Acres Gate NW Calgary Ukrainian-Canadian Seventh-Day Adventist Church. Для запису або за додатковою інформацією пишіть у приватні повідомлення або за телефоном 4035978343.
-
Продаю Dyson Airstrait, в использовании 3 месяца, еще на гарантии. Продаю из-за переезда 450$ канадских
-
Він працює) а я хочу допомогти. Він теж писав сюди раніше, але його повідомлення видаляли 😑 В чому на*лово?
-
@GolKat коли хтось пише за когось, це вже виглядає як на*лово. Хлопець не може сам написати?
-
З 1 травня здається однокімнатна квартира на 14 St SW. Контракт на 1 рік. Ціна 1600 дол+утиліти (фіксована сума 100 дол в місяць цілий рік). Навпроти будинку школа, зупинка і є власне паркомісце. Пралка в квартирі. За всіма питаннями звертайтесь до мене в приват.
-
Клиника или врач должны дать вам ваши результаты (вместе с анализами и рентгеном) Там будет необходимая инфа которую нужно будет вносить на сайте Без неё нету смысла подаваться А вообще вы делаете всё сами на официальном сайте На листочке который вам должны были дать в аэропорту или при оформлении Alberta Health card там есть вся информация по поводу этого(Q-cod)
-
Чого ви такий прискіпливий, та недовірливий? Він просто зараз на роботі, а я йому допомагаю, так як не працюю поки що! Та хочу допомогти заробити, бо ми сімʼя!
-
Таке. Можливо хлопець вже зіпсував репутацію та не хоче з'являтись персонально? Виглядає якось так чесно кажучи