UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Слушайте, а пользователя в чате можно найти только по его имени через @ ?
-
Ты ж писал что 1й норм, или то не ты был?
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
На 5 больше, чем надо)))
-
Первые пару серий буквально
-
Visa,а канадські виплати,тобто заплатити в Україні за житло,білети без проблем?Дяк
-
Доброго дня . Підкажіть як бути. Всій сімʼї видали WP . Молодшому 12 років (через 3 місяці буде 13) також, але у звʼязку із строком паспорта до кінця червня цього року ( візу довго видавали і тому був тільки той паспорт). Подали 27 лютого 2024 вже в Канаді на подовження WP до термінів як у батьків. Сьогодні відмовили і написали що не відповідає вимогам open WP. Він дійсно не працює, але з вересня хотів піти до школи. Новий паспорт на 3,5 роки в нього є і на підставі цього і просили подовжити. Як зараз бути подати повторно може на study permit ? Чи потрібно буде платити за подання документів?
-
Попросіть у лікаря рецепт. Може бенефіти покриють
-
Звідки? Бо я з Польщі чекаю вже більше як 2 місяці
-
Здравствуйте если идти сдавать биометрию подростку то присутствие опекуна обязательно?
-
Если у вас wp, то ему выдадут. Просто подайтесь на на разрешение на учебу
-
Так ему 13. Только стади пермит. Ему и в первый раз должны были стади пермит дать
-
Доброго дня. В 12 та 13 років не дають не ворк перміт, не стаді перміт, тільки візітор ! Може в цьому і була причина відмови. Перевірити його перший документ, і подавайте на те саме і буде все ок
-
Привіт, хтось має канадські права 6 класу ? З правом керувати мотоциклом. Відгукніться будь ласка.
-
Та Українську) з Польщі мені прийшло через три тижня
-
👕Продам нову чоловічу футболку. Розмір L Заміри: півобхват грудей під пахвами – 55 см, довжина від края плеча до низу – 69 см. Вартість: 15 CAD Забрати можна на Beltline або у Downtown.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, куди потрібно надіслати інформацію про те що кіт кастрований, маю на увазі : мені має прийти мейл в якому буде вказано що потрібно надіслати документи чи що ? Бо Калгарі.пет прислали тільки квитанцію про оплату , а статус заявки «в очікуванні» Підкажіть будь ласка , можливо в кого є досвід, чи потрібно страхувати тварину онлайн до візита до лікаря ? краще це зробити заздалегідь ?
-
Добрий вечір. Працюю в Телус і мені дають найкращі пропозиції на домашній інтернет, тв і мобільні тарифи. Пишіть в лс, щось придумаємо 😉
-
Потрібно кота зводити на рентген легенів , ось думаю , що краще 🤷♂️ вигідніше, бо через пів року треба буде виїхати і страховка буде не актуальна
-
Здравствуйте. А кто нибудь оформлял Fair Entry впервые на днях? Там должны были выдать какую то бумагу, сфотографировать или еще что? Мне просто сказали ждать письмо на имейл, не фотографировали ничего. Заранее спасибо.
20 Jan 2023, 19:11
293083/372205
19 minutes ago