UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дарма, тому що гра якраз по квм, а не по коміксам
-
Игра лучше фильма, но все равно я их не связываю.
-
спасибо)
-
Нет
-
Раніше також не розумів приколу стражей, тому що взагалі мало що про них знав, але пограв у Marvel's Guardians of the Galaxy десь пів року тому і там прям пояснюється лор Квіла, відносини в команді ітн. Дуже рекомендую, тому що після гри фільми сприймаються топово
-
В монополію, випадково заради геймплея не граєш?😁
-
Ну тоді не дивно, що ти адепт ідеї - ні у що грати, бо геймдев скотився, якщо ти шукаєш геймплея у синглових адвенчурах
-
Ну там дійсно немає у що грати, в принципі як і у будь якій сингловій грі. Тому та саме треба в сюжет живитися
-
А в чем проблема? Я не только ради условного сюжета в игры играю.
-
>Граєш в гру по коміксам > Сюжет не цікавий бо комікси, тому на фігня 😁
-
Здається 1 кімната, з власною ванною і спільним залом, кухнею. Район Walden SE, автобусна зупинка в 2 хвилинах. Ціна 850$. За деталями в приватні повідомлення.
-
Я не прошел ее, но примерно часов 7-8 наиграл, и переиграть до сих пор желания не возникало. Однако, персонажи не так бесят, как в фильме - за это плюс:-)
-
Всім привіт, можливо хто їде сьогодні/завтра в Едмонтон ?
-
Ну, если забыть весь твой бред, который ты тут периодически выстреливаешь - это даже прекрасно.
-
Все не злися, це погано для пам'яті😁
-
Так зачем ты сам с собой общаешься, если у тебя маразм?
-
Твоя фраза "не во что играть, в принципе, как и в любой сингловой игре" это конечно огонь.
-
Завжди складно спілкуватись з людьми з ознаками маразму😁
-
Где я написал, что ищу геймплей вообще? Я его не ищу специально нигде. Ты, как обычно, перетряхиваешь слова под себя.
-
Добрий день! Порадьте,будь ласка,хорошого українського жіночого перукаря. Дякую!
20 Jan 2023, 19:11
293318/375104
24 minutes ago