UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да пофик на них, лучше бы PR за так выдали
-
Пропоную послуги грумінгу ваших улюбленців ( ВИЇЗД ДО ВАС ДОДОМУ) :вичісування, купання, стрижка, чистка вух та обрізання кігтів. Район Bankview. За додатковою інформацією пишіть в приват!
-
Крик души. Мы оббегали забегаловки, пабы, рестораны и гостиницы. Тишина. Резюме отсылаем онлайн и офлайн. Деньги заканчиваются и мы как бы уже на грани нервного срыва. Ходили в несколько каких то агентств, которые занимаются поиском рабочих и работодателей. Отдали резюме Не могу найти никакую работу Резюме меняла много раз. Ходили в центр для ньюкамерс и переделали резюме ещё раз. Походила и по раздавала снова, всё ещё жду ответа. Что делать? Есть ли ещё какие то ресурсы? Буду благодарна за помощь.
-
Крик души. Мы оббегали забегаловки, пабы, рестораны и гостиницы. Тишина. Резюме отсылаем онлайн и офлайн. Деньги заканчиваются и мы как бы уже на грани нервного срыва. Ходили в несколько каких то агентств, которые занимаются поиском рабочих и работодателей. Отдали резюме Не могу найти никакую работу Резюме меняла много раз. Ходили в центр для ньюкамерс и переделали резюме ещё раз. Походила и по раздавала снова, всё ещё жду ответа. Что делать? Есть ли ещё какие то ресурсы? Буду благодарна за помощь.
-
the car has a check engine light on... how is it in perfect condition mechanically?
-
Вітаю. Анкету для довідки про несудимість з України треба заповнювати 2ма мовами, чи це означає, що її треба роздрукувати 2 рази? І чи можна заповнити електронно чи треба ручкою? Завчасно дякую
-
Скинула
-
Покажіть резюме в пп
-
Учитывая количество резюме на одну вакансию официанта ~900, это гача
-
Ванда збс, Hawkeye дуже да, Сокіл мені теж зайшов в принципі
-
Скажемо так, воно не обов'язково, але багато чого пояснюють
-
Ванда/Сокол и Солдат?
-
I’ll give you $4000 for it and just use it for parts
-
Печально'-( Скажу что с работой все настолько индивидуально, и иногда буквально зависит от удачи.
-
Щит та Локі по лору, да
-
Also, there is a problem with the traction and abs , 238km, this car is NOT worth $9000
-
This is o2 sensor. I have computer, and he say this it
-
Дуже дуже дууууууже дякую 🙏🏻
-
Moon Knight рекомендую, ніде в інших проектах не світився і я не знаю коли засвітиться, але серіал вийшов покраще з усього що марвел випускали в тому році
-
можна електронно, можна ручкою. Тільки підпис ручкою (я так робила)
20 Jan 2023, 19:11
293487/374240
29 minutes ago