UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
maps.app.goo.gl/rpHcKAJSBzHSx8iM7
-
Дуже сподобалось усе!
-
Дякую
-
Привіт, а хтось дзвонив в телус з проханням знизити ціну на інтернет? Знаю що таке є , але не розумію як це обґрунтувати. Може є якісь поради чи тіпси?
-
продам 2016 Kia Soul Luxury Пробег 114 491 km $13 000 c гарантии в кредит также можно адресс; 144 50 Ave SE, Calgary, AB T2G 2A8 4034651778
-
Продам фрезер для манікюру Makartt JD-700. 60 CAD Пристрій підходить як для домашнього, так і для салонного використання. Забрати можна в Акадії або підвезу до станції Heritage Основні характеристики: Виробник: Makartt Тип: Фрезер для манікюру та педікюру Потужність: 35 Ватт Максимальна швидкість обертання: 30 000 об/хв В комплекті педаль, набір фрез Стан: Новий Вбудований запобіжник, реверс
-
Добрий день, панове . Як податись на допомогу від держави? Я маю на увазі гроші які вони дають по безробіттю кожного місяця
-
Там дуже класне комбо з домашнього інтернету і 2 моб девайсів за 100$
-
У телуса кажуть регулярно немає зв'язку в рандомних місцях, покриття слабке
-
Мы подавались на эти выплаты, с этой бюроктарией, уже прошло чуть больше месяца и нам досихпор ничего не пришло. Последний раз писали 5 дней назад что "незабаром" прийдут деньги, пока нету)
-
Продаем мебель: диван - 350 долл стулья - 100 долл (за 2) столик - 80 долл Можно купить все вместе, можно отдельно. Брали в Юске 3 мес назад. Состояние идеальное.
-
А це точно потім на ПР не вплине?
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, а також окуляри для зору, після діагностики 💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️ Тільки до 30.04
-
t.me/uu_calgary/49472/305923
-
за два роки тільки в Калгарі приїхало 30к ( хай 50% діти та старі) + інш національності. Як може з'явитися 20 000 + робочих місць в місті?))
-
Кто работает в cibc ?
-
Всем спасибо 🙏
-
Ще на Chinook station є наша дівчина Арзо на стійці при вході І на NordEast Дмитро, він в кабінеті, треба записуватись на аппойнтмент по питанням з картками 5242 Falsbridge Dr, Calgary, AB T3J 3G1
-
Доброго дня. В пошуках роботи по керамічній плитці. Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Да вот поэтому и как-то не особо интересно, про ноунеймов смотреть)
20 Jan 2023, 19:11
293525/378053
17 minutes ago