UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подивися сам і розкажеш враження
-
Продам галагенновую лампу. Мощность 300W. Поток света регулируется. Очень мощная. Цена 55$.
-
Куплю винилове пластинки
-
Шукаю микрохвильовку, бажано даунтаун
-
Куплю вживану праску, недорого. Бажано SE
-
Флэш последний хороший, имхо
-
Не вижу вообще проблемы в спойлерах для себя 🤷
-
В секонд-хенд value village не плохие утюги и за норм цену .
-
Зате як красиво і драматично зробили. Більше бісить гг який включає нарутотерапію в кожній серії кожному персонажу, про те що треба любити себе, жити на повну ітд, а на обов'язок насрати
-
t.me/uu_calgary/49460/375166
-
Привіт. Шукаю житло для себе та сім’ Ї, квартиру або дім 2-3 bd. на довгий термін.
-
Всюди пише що витяг з діі про несудимість достатньо, треба перекласти і завірити. Це правда ?
-
Аквамэна ещё не смотрел нового
-
Дякую
-
І шо в цілому? Топ?
-
Це я бачила, питання інше. Всі люди висилають листи в консульство. А я бачу імміграційні контори які кажуть що можна просто витяг з діі перекласти і завірити. І не треба відправляти нічого в консульство
-
Перездамо свій контракт на квартиру 1 bedroom, Район Kingsland Розташування супер, сітрейн за 10 хвилин, поруч є автобусні зупинки . Та 10 хвилин до торгового центру Chinnok Ціна за місяць 1700$, в цю суму включено опалення та вода . Є кімната для відпочинку Підземний паркінг, 120 $ в місяць Заїзд з 1 червня Security deposit, фото та інше можемо обговорити в пп
-
Обеденный стол + 4 стула, за всё $50. Самовывоз, Beltline.
-
Працюю в Телус і мені дають найкращі пропозиції на ринку. Якщо цікавить підключення домашнього інтернету, тв, захист дому, або мобільні тарифи, пишіть і зможемо щось придумати 😉
-
Доброго дня ! Чи реально в Калгарі знайти роботу бармена ? І скільки платять в ресторанах або барах ? Досвіду 10р Дякую )
20 Jan 2023, 19:11
293563/376063
3 minutes ago