UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі,вітаю.Неможу знайти - було,що наші збираються на Пасху на шашлики.Хто- небудь,киньте ссилку будь ласка.
-
Друзья всем добрый вечер , нужна помощь кто едет в ближайшие дни из Эдмонтона в Калгари?
-
Больше месяца ждали!
-
можливо якщо вказували що вони проходили військову службу в анкеті
-
Мы все еще ждем, возврат налогов был еще 3 недели назад, а кода все нет
-
посуд мити, резюме. Шеф фетіш.
-
А вы не знаете случайно, где обычно местные тусуются? 😅 я бы с удовольствием пообщалась и конекшн никому ещё не мешал🤘
-
да где угодно - на спортплощадках и в прочих рекреэйшнл центрах, бары, парки, библиотека, классно заводить знакомства, устроившись куда-то поволонтёрить. религиозные учреждения, элементрано смотреть различного рода ивенты в фейсбуке или на eventbride. кружков по интересам - тьма
-
Я тут і клінінг шукаю Якщо чесно, то я трохи в культурному шоці. Не думала я , що щоб туалети мити, треба проходити 3х етапне інтерв’ю і мати якісь досягнення, досвід і рекомендації від минулого роботодавця🫠 Але ок, що є то є 🤪 Класний досвід зато 🤘😅
-
Ну, тут, йоршиком треба за часовою по унітазу (за течією). Це я як інженер підземної розробки корисних копалин знаю. З повагою! Без образ. Для настрою))
-
Т1 или TD1?
-
А вы первую часть регистрации сделали?
-
Думаю якщо одразу, в образі, нагло, з відром , шваброю, у фартусі зі всіма приблудами зайти і віддати резюме, тоді можливо й одразу почнете кар'єру.
-
Нічособі 🤭 Тоді зрозуміло 👍🏻
-
Поділіться будьласка контактами ортодонта, зі власного досвіду, буду вдячна?
-
Розмір 36, два раза обували
-
Будьте сміливіше. На любому рецепшні (інш закладі), проведіть пальцем в кутку стійки, та показати на бездіяльність "попередників", то одразу ставте свої умови оплати.
-
Подскажите контакт психолога для собак или кинолога
-
Срочно продам посуд.
-
Там в кінці посилання
20 Jan 2023, 19:11
293621/371441
3 minutes ago