UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Правила, будь ласка
-
25баксів
-
Шукаю квартиру на 1 вересня ( район Downtown) є дитина і 2 кота Буду вдячна за інформацію
-
@DmytroNeshenko то заборонено правилами убера
-
Нужен pass
-
Продам Скороварку (мультиварку) 9 в 1 Ninja В ідеальному стані (Додаю опис на англійській) ✅Ціна 150 CaD 🔵Район Mahogany або завтра можно забрати в центрі (downtown)
-
Здравствуйте Скажите пожалуйста, что нужно для поездки в Банфф? Нужно ли бронировать что-то заранее?
-
Безкоштовно. Без запаху. 10 розмір. Праві із сталевим носком.
-
Продам Скороварку (мультиварку) 9 в 1 Ninja В ідеальному стані (Додаю опис на англійській) ✅Ціна 150 CaD 🔵Район Mahogany або завтра можно забрати в центрі (downtown)
-
Нужен билет для въезда на территорию, в самом городе ничего кроме платы за парковку, ну а если кемп места то они отдельно бронируются но я точно тут не подскажу.
-
Я тут купував www.banfflakelouise. com/park-pass-purchase Там пробіл приберіть перед com
-
Куплю сумку для доставки,можливо в когось є або знає де можна купити(окрім амазону)
-
Ну шо? Скоро будут эти роботы везде и даже инженеры место работы потеряют, только парочку оставят
-
А где купить билет можно?
-
Доброго дня, віддам диван безкоштовно, самовивіз Саналта) Він не розкладається, забрати було б добре якнайшвидше
-
Всім доброго дня. Якщо комусь, щось потрібно перевести, пишіть в личку!
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось прилітав у Канаду після 31.03.24 тип візи V 1 візиторська і чи отримав Open Work Permit. Віза отримана у жовтні 2023 року
-
Или за Кенмором домики на трассе где можно купить из машины
-
Спасибо большое ☺️
-
Ноуууу. Сорі🙈
20 Jan 2023, 19:11
294380/372417
about an hour ago