UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю 2bdr квартиру (також розглянемо 1+1den) або Таунхаус, район Mahogany або Auburn bay🤞
-
Best buy також не сама гірша ідея, але є % які не вказані в перших рахунок, вони вам будуть пораховані по щомісячним платежам, тобто менше вам не зроблять і ви заплатити всю суму, вся різниця просто в щомісячних платежах/термінах цих платежів. В кожної компанії так чи інакше є потреба тримати клієнтів, як вони це роблять залежить від них, в когось менша ціна щомісячна, в когось менший % Знову ж таки рекомендація піти в Apple і не шукати посередників, якщо вже відмовлять в файненсі, зрівняйте best buy з умовами магазину. (Best buy має бути трохи краще, це не точно)
-
Всім доброї ночі , може хтось знає і зможе домогти інформацією . Ми місяць назад приїхали , хелс карта ще не готова , я звонила спитати номер хелс карти , сказали ще немає . Тіпа звоніть через тиждень . А я вагідна 26 тижнів , мені треба до лікаря . Я думаю в мене тонус , живіт вечорами болить . Скільки тут коштує прийом ? І ще мені треба укол вколоти на 28 тижні імуноглобулін . Обов’язково не профукати .
-
14 pro/ pro max будуть лише рефреш або опен бох. Дуже мала вірогідність їх знайти
-
Якщо говорити про розстрочку від оператора то потрібно звертати увагу на: 1 знижку на телефон 2 вартість тарифу 3 оператора який пропонує офер Буквально ще кілька тижнів тому було вигідніше взяти від оператора, так можна було взяти з тарифом 40-50$ 15 про за 10-15$ в лізинг з обміном на новий через 2 роки. Зараз же немає знижок від оператора. Тому залежить від періоду коли брати
-
Друзі, вітання. Я щойно отримала першу роботу парт-тайм, і не розумію яким чином повинна сплачувати податки. Тобто чи потрібно це робити щомісяця чи як це взагалі працює? напишіть будь ласка у приватні. Щиро дякую