UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Їдемо з Канади. Дружина продає взуття та одяг по демократичній ціні . Вдягала лише декілька разів. Nike epic react. Розмір 37.5. Ціна 25$ Nike Odyssey. Розмір 37.5. Ціна 20$ Zara. Класичні ботінки. Розмір 36. Ціна 40$ Куртка Bershka. XS. Ціна 30$ Вест Найк двосторонній XS. 25$
-
❗️Терміново ❗️ Шукаємо житло: ✏️квартира/ Таунхаус ✏️2-3 bedroom ✏️Район SE/SW ✏️заселення з 1 червня ❗️ Головна умова : великий дитячий майданчик/ парк
-
Всім привіт В ресторан, що розташований в центрі міста шукають працівника на кухню Попередній досвід вітається, але не обовʼязковий Обов’язково!!!!- відповідальність Навчання будуть проводити Мінімальне знання англійської Фул тайм Графік: 2:00 pm- 10:00 pm Зарплата на початку 15 доларів з підвищенням Резюме відправляти в приватні повідомлення
-
Привіт! Шукаю квартиру біля цього майданчика))⬇️ Seton SE Elsa’s Tower Playground
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте, щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Привіт, є вільна кімната для жінки чи чоловіка. Район Bowness. Спільна кухня і ванна кімната. $800 з усіма комунальними і інтернетом. Є пральна машина і сушарка, необхідні меблі.
-
Всім привіт, продам матрац queen size, 10", середньої жорсткості, spring+ bamboo за 200 CAD. У використанні буде 2 місяці (30 квітня). Разом з матрацом віддам безкоштовно подушки, комфортер, посуд і тостер. Матрац забрати 30 квітня. Пишіть в приватні повідомлення :)
-
Друзі!💎Підкажіть будь ласка🙏 ! У мене закінчився термін дії річної Fair Entry program, чи можу я продовжити цю програму, чи треба брати новий лист від соц працівника???!Дякую за відповіді…
-
Доброго дня, переїжаємо в будинок, потрібно підключити воду. Хтось може підказати компанії, які є постачальниками води?
-
добрий торг на капоті
-
Доброго дня, потрібно підключити воду так як переїжаємо в будинок. Хтось може підказати, як це зробити? Газ і світло - через Enmax, а з водою поки не розібралась...
-
В мене така сутиація є диплом магістра але без додатку і є диплом бакалавра з додатком.Я буду основним заявником на PR .Будь ласка підкажіть я можу подати диплом магістра на евалюацію без додатків до диплому?Чи все таки краще подати диплом інший але з додатками??
-
GMCAcadia 2007 надійний власний автомобіль, не потребує вкладень. Без ржавчини, лобове скло ціле. Мотор 3,9 л, коробка автомат., ходова, стойки перфект. Сів поїхав.Статус Актив. ціна 6600 САD. 403 891 8392 Володимир
-
Молоковідсмоктувач Новий — 60cad + додатково ще відам пакети для молока і серветки для очищення