UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, переїжаємо в будинок, потрібно підключити воду. Хтось може підказати компанії, які є постачальниками води?
-
добрий торг на капоті
-
Доброго дня, потрібно підключити воду так як переїжаємо в будинок. Хтось може підказати, як це зробити? Газ і світло - через Enmax, а з водою поки не розібралась...
-
В мене така сутиація є диплом магістра але без додатку і є диплом бакалавра з додатком.Я буду основним заявником на PR .Будь ласка підкажіть я можу подати диплом магістра на евалюацію без додатків до диплому?Чи все таки краще подати диплом інший але з додатками??
-
GMCAcadia 2007 надійний власний автомобіль, не потребує вкладень. Без ржавчини, лобове скло ціле. Мотор 3,9 л, коробка автомат., ходова, стойки перфект. Сів поїхав.Статус Актив. ціна 6600 САD. 403 891 8392 Володимир
-
Молоковідсмоктувач Новий — 60cad + додатково ще відам пакети для молока і серветки для очищення
-
Скажите, отделение почты, в принципе, в любом Shoppers Drug Mart есть?
-
Проблем немає бути, бо ви маєте право жити в Канаді де завгодно з ПР) можуть бути проблеми, якщо напрклад ви отримали ПР по приїзду по провінційній програмі, то вам треба пожити в провінції, щоб виконати умови. Якщо ж ви виконали умови, отримали ПР, томожете жити де завгодно)
-
Схожий на цей, тільки без перегородок, просто на трьох ногах
-
Всім привіт. Є великий комп'ютерний стіл, що складається з двох частин, на трьох ногах. Думаю, до нього треба будуть кілька саморізів і дві пластинки дерев'яні або металеві, щоб з'єднати ті дві частини, бо я не можу їх знайти-у чоловіків в хазяйстві таке завжди є. Стіл масивний, гарний і в дуже хорошому стані. Я відправляю фото і розміри. Він стоїть у мене на проході) Було б добре, якщо його забере хтось якнайшвидше) Такий стіл підходить для сімей, в яких кілька дітей, що вчаться, для креслення і для ґеймерів. Пишіть, чекаю 205 Heritage Drive SE