UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Молоковідсмоктувач Новий — 60cad + додатково ще відам пакети для молока і серветки для очищення
-
Скажите, отделение почты, в принципе, в любом Shoppers Drug Mart есть?
-
Проблем немає бути, бо ви маєте право жити в Канаді де завгодно з ПР) можуть бути проблеми, якщо напрклад ви отримали ПР по приїзду по провінційній програмі, то вам треба пожити в провінції, щоб виконати умови. Якщо ж ви виконали умови, отримали ПР, томожете жити де завгодно)
-
Схожий на цей, тільки без перегородок, просто на трьох ногах
-
Всім привіт. Є великий комп'ютерний стіл, що складається з двох частин, на трьох ногах. Думаю, до нього треба будуть кілька саморізів і дві пластинки дерев'яні або металеві, щоб з'єднати ті дві частини, бо я не можу їх знайти-у чоловіків в хазяйстві таке завжди є. Стіл масивний, гарний і в дуже хорошому стані. Я відправляю фото і розміри. Він стоїть у мене на проході) Було б добре, якщо його забере хтось якнайшвидше) Такий стіл підходить для сімей, в яких кілька дітей, що вчаться, для креслення і для ґеймерів. Пишіть, чекаю 205 Heritage Drive SE
-
Добре ,дякую
-
Продається ялинка З усіма іграшками на фото Все складено у коробки Ялинка -210 см Ціна 100$ Забирати 1310 14 Ave SW