UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам кеди (снікерси) для дівчинки 26го розміру, на 4 роки. Фірма: Lasocki kids. Колір: рожевий в білим. Розмір: EU 26 (US 9,5), На вік 3,5-4 років. Довжина устілки: 16 см Матеріал: натуральна шкіра. Кеди закриваються на блискавку. Стан: б/у, хороший. Замовляли із Польщі. Є додаткові фото та відео. Ціна: 25$ Місце: Downtown (West Kerby station), Calgary
-
Продам босоніжки (сандалі) для дівчинки 26го розміру, на 4 роки. Фірма: Lasocki kids. Колір: рожевий. Розмір: EU 26 (US 9,5), На вік 3,5-4 років. Довжина устілки: 16 см Матеріал: натуральна шкіра. Босоніжки закриваються на липучки. Стан: б/у, нормальний. Замовляли із Польщі. Є додаткові фото та відео. Ціна: 25$ Місце: Downtown (West Kerby station), Calgary
-
С завтрашнего дня в Ikea будет скидка на матрас Minnesund (пена, twin size firm) вместо 149 будет 79, по этому если кто-то ищет матрас для себя или своего ребёнка то может существенно съекономить . P.s. Скидка без сроков так как распродаются остатки , если не ошибаюсь осталось что-то порядка 400шт
-
Будь ласка,розмістіть в гілці безкоштовно
-
Ой. Я переплутала групи🙈. Я ще модератор в іншій групі.
-
Після отримання ПР карти Ви можете легально жити у будь якій частині Канади.
-
Доброго дня! Я шукаю роботу!!! Сам я зварювальник маг/тіг. Маю фул 5 driver license, а також своє авто.