UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну там не совсем человек обязан жить, а только проявляет свое намерение, и на какой срок тоже там не указано было. С юридической точки зрения «намерен» и «обязан» совершенно два разных слова. По этому можно за что то зацепить. К примеру в New Brunswick люди подписывают «сommitment”.
-
Вони не відповідають. Потрібно йти до них
-
Боб мабуть дуже багато трави курить і не в стані вже головою думати. Тільки що теж отримав таке повідомлення, не може він бідненький порахувати кліматичні бо не знає моїх доходів до приїзду в Канаду, хоча я в декларації все вказав коли подавав звіт за 2023 рік.
-
Продаю послуги. Доброго дня. Пропоную послуги ремонта та обслуговування ноутбуків. 1. Ви привозите техніку до мене та забираєте: чистка фізична, якщо вже немає гарантії, чистка та оптимізація, налаштування для кращої роботи ноутбука. Прайс: 40 долларів. Виконання: 1-2 дні, в залежності від навантаження. Встановлення/перевстановлення Windows, Linux: плюс 20 долларів. 2. Я забираю техніку у вас: чистка фізична, якщо вже немає гарантії, чистка та оптимізація, налаштування для кращої роботи ноутбука. Прайс: 80 долларів. Виконання: 1-2 дні, в залежності від навантаження. Встановлення/перевстановлення Windows, Linux: плюс 20 долларів. 3. Встановлення складних программ типо Cubase або Snort за домовленністю. 4. Оцінка можливостей для вдосконалення: 10 долларів, якщо робити вдосконалення будете в мене то безкоштовно. 5. Ремонт за домовленістю в залежності від складності.
-
Доброго вечора, компанія в якій я працюю шукає 3-4 чоловіків на посади maintenance/construction labour's на фул тайм. Це landscaping компанія. Досвід на констракшині/права 5 категорія будуть перевагами. Старт від 21 долару на годину, звісно офіційне працевлаштування. [email protected] мейл для резюме. 403-295-02-10 телефон hr Sydney. Назва компанії Rimrock landscaping.
-
Хто планує летіти в Калгарі. зараз дуже гарні ціни від Westjet. За 360 usd в дві сторони на травень білети
-
Привіт. Я вже третій місяць займаюся англійською від канадської благодійної організації haven. Вони допомагають біженцям з різних країн вивчати англійську. Плата дуже символічна 5-7 дол за заняття. На першому рівні мала одне індивідуальне і одне групове заняття на тиждень по годині кожне, зараз на другому вже дві години лише групових на тиждень (в групі 4 людини одного рівня і викладач). Також є можливість на їх платформі знаходити канадців, які готові безкоштовно вам допомогти розвинути speaking, спілкуючись онлайн чи при зустрічі. В цілому дуже задоволена і бачу прогрес. Якщо ви зацікавлені, можна заповнити гугл-форму і з вами звʼяжуться для невеличкого інтервʼю, щоб розподілити в групу. (Приберіть пробіл після крапки бо посилання видаляються з групи) forms. gle/jFo3czy6RsNofs1Z6