UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На скільки памʼятаю там в апостиль in ua потрібно було відправляти скани а не оригінали для WES
-
просто не уверен нужен ли будет все таки апостиль при подаче позже или не)
-
я не хочу туда сюда оригиналы документов отправлять и платить лишние деньги, если этого можно не делать, написали на сайте апостиль что для wes Canada уже не обязателен апостиль, а чтоб его получить нужно отправлять оригиналы документов
-
@monstorg хороший фотограф. Не знаю или делает свадьбы, но думаю да
-
Подогреватель бутылочек, стерилизатор, вставки для посудомойки -25$. Смесь бесплатно тому кто купит.
-
Подогреватель бутылочек, стерилизатор, вставки для посудомойки -25$. Смесь бесплатно тому кто купит.
-
Можна контакти?
-
Галина Міллер
-
о спасибо Влад. Весiлля делает тоже)
-
Всім привіт ! Шукаю роботу у сфері будівництва, Працював раніше у цій сфері та маю рік досвіду у Канаді ,займавсь гіпсокартоном та фреймом також виконував бетоні роботи ,маю машину , Можливо в когось є якісь пропозиції!!! Буду дуже вдячний) Дякую !
-
Дякую
-
Здравствуйте! Хочу снять домик в горах недалеко от Калгари. Может кто знает где есть хорошие вариант, airbnb показывает не очень хорошие вариант. Пишите в личку )
-
В закріплених також є їх контакти
-
First Alberta Place, #2300, 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Всім привіт! Шукаю роботу в галузі construction, або можливо сайдингу чи дахів. Маю власний автомобіль та права категорії 5. Мій рівень англійської - A2. Працював в Польщі на будівництві і не боюся важкої праці. Крім того, вмію працювати з різноманітними інструментами. Буду вдячний за будь-яку інформацію або пропозиції.
-
И размер. Вам же проще продать когда полное описание
-
Honda Odyssey, 2010, 3.5. Active status. Авто в дуже доброму стані, чудовий мінівен, нове лобове скло, ніяких проблем, мастило в двигуні і трансмісії замінено, дуже доглянутий і збережений стан. Не потребує вкладень. Можу допомогти поставити на облік і оформити страхування. Детальна інформація в особисті.
-
@monstorg
-
Зараз поправлю
-
Цену сразу надо писать
20 Jan 2023, 19:11
295125/372506
5 minutes ago