UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а по чем? Я в Канадиан тайр менял до этого
-
либо у дилеров, либо мр люб как подсказали выше. цены одни и те же примерно.
-
Mr.Lube
-
якщо ви в цьому році приїхали. Вам не потрібно подавати податки за 2023. А бенефіти ваші які вам видали, будуть діяти до дати яка написана на тому листі де були приклеїні картки, тому що ви тільки приїхали в цьому році
-
~100
-
Вітаю, у клінінгову компанію потрібна честна, активна, фізично винослива, не конфлікта та акуратна жінка з власним автомобілем, та знанням англійської мови, яка б змогла вести хочаб легкий діалог з клієнтом Дзвонити будь ласка по телефону з 10 ранку до 1 дня (587) 438-5469 Ірина Розмовляти на англійській мові Місто Калгарі Всім дякую
-
Напоминалочка
-
Є католицькі школи і паблік. Я вам напишу в особисті посилання для реєстрації. Тут посилання зникають
-
Спасибо большое
-
Доброго вечора всім, пропоную послуги handyman( дрібні направи, телевізор повісити, чи силікон в ванні поправити, душ європейський замонтувати) район Sunalta, Downtown, центр міста.
-
Хто бот?Ти?
-
hey, i'm alive!
-
Бенефіти дійсні до 30 квітня. Можливо,продовження буде
-
Там only English?
-
Спасибо. Это где и как? Как тариф называется?
-
Люди, а в вас теж іноді таке у ванні зʼявляється?)
-
Люди, а в вас теж іноді таке у ванні зʼявляється?)
-
В kindergarten.
-
Подскажите священника в Калгари 😱
-
Здравствуйте! Ребёнку через 2 месяца будет 5 лет. Я правильно понимаю, что в школу ее можно записать на новый учебный год 24/25? Или надо в садик записывать? Немного запуталась🙈
20 Jan 2023, 19:11
295166/375391
40 minutes ago