UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
даже международные транзакции есть
-
есть
-
2-3 дня деньги идут
-
Понял, благодарю, и еще один уточняющий вопрос если можно. Как понимать Current balance и Credit Available ? Если текущий баланс позитивный то значит что на кредитке долг, верно? А доступность кредита это то что еще можно потратить, то есть если баланс 100 и пендинг -100 то оно друг друга перекрывает и доступность кредита(Credit Available ) должна быть та которая присвоена банком в полном объеме не больше ни меньше, верно?
-
Ребят подскажите пожалуйста не понятно как пополнять правильно кредитку cibc просто достаточно перекинуть с дебетовой карты средства на кредитную или там по другому как то? А то. я вроде бы пополнил но там какой то пендинг и кредитный счет не восстановился вроде бы
-
Я вам забронювала)). Зараз взнаю контакти і напишу в особисті😁
-
hey, i'm alive!
-
Між Торонто і Калгарі ,звичайно ,Калгарі. Але подивіться ще Едмонтон,там дають готель,як я зрозуміла, найбільша українська діаспора, дешевше житло і його більше і більше роботи. Так нам говорив чоловіка товариш,який живе вже 15 років в Едмонтоні. Ми вже навіть готові були туди їхати,але чоловік знайшов тут роботу і ми вирішили залишитись
-
Я, звичайно ,пошукаю,але не впевнений,що вона є в моїх підписках, бо сама люблю готовити. Просто чула,що її часто згадували
-
Дайте будь ласка посилання на цю группу
-
Аналогично, только я выбирала)). Что горы и налоги маленькие. Правда,за 5 мес в горах мы ещё не были🙈
-
Найбільша українська діаспора в Едмонтоні
-
На підтримку іранців,які продають дрони і не тільки ,які зруйнували электросітку по всій Україні? Так, продає влада,але вони скільки раз вийшли на захист українців? Можливо,я щось, звичайно , до кінця не розумію.
-
Birth вибираєте і пишете дату народження. Якщо получали допомогу 3000 її також потрібно вказати,а в комент написати що ви українець і це одноразова допомога від уряду
-
Думаю,що потрібно шукати в групі Їда в Калгарі , дівчата різних національностей готують на продаж
-
Могу дать контакты автомеханика,который нам помог выбрать машину ,у него и машина есть