UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може підкажете ще й як? 😅 Будь ласка ☺️
-
Число примерно не помнишь?
-
Мышка razer беспроводная, с USB адаптером 70 CAD 🪐 Самовывоз SW free С доставкой + 20$
-
Там де треба ходить і сусідів задрочувати щоб продати їм послуги поки ти приїхав до людини, а тобі якщо виконаєш план мінімалку заплатять потім
-
Доброго всім дня, робив свою першу декларацію в безкоштовній тах клініке, і вони зробили помилку в фамілії моеї жінки, а також і її даті народження, коли провіряв конверт який вони дали, там буду вказано все правильно, но по своїй глупості я не подивитися в Т1 форму, де і були помилки, подавалися разом, мені вже прийшла відповідь, а її все нема і нема, звонив в cra, сказали что не можуть зайти в її файл, це свідчить про те, що вони ще не получили її декларацію, чи може вплинути ці помилку на те, что її не індифікують, чи вони зможуть це зробити по її SIN номеру ? Тах клініка не відповідає на телефонні дзвінки.
-
Winners (403) 285-4949 maps.app.goo.gl/e25AGyBa6Fq3SNN28 Мужчины с 48/49 размером(сам такой 😄). Вот тут в виннерсе есть хорошая пара hiking shoes, норм кроссы для города и вообще, Merrel фирма. 69 долларов всего. Мне большеваты, они ближе к 49. Пишу сюда, так как сам знаю, как тяжело найти хорошую обувь по нормальной цене с таким размером :)
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, возможно кто сталкивался с подобной ситуацией: подали на продление Work Permit для мамы. Ей 65 лет. Пришло письмо в кабинет, что нужно сделать биометрию. Ранее, когда оформляли документы для въезда в Канаду по CUAET , биометрию не делали, т.к. по возрасту не нужно было делать. Что поступать сейчас: делать биометрию или писать в IRCC письмо?
-
Winners (403) 285-4949 maps.app.goo.gl/e25AGyBa6Fq3SNN28 Мужчины с 48/49 размером(сам такой 😄). Вот тут в виннерсе есть хорошая пара hiking shoes, норм кроссы для города и вообще, Merrel фирма. 69 долларов всего. Мне большеваты, они ближе к 49. Пишу сюда, так как сам знаю, как тяжело найти хорошую обувь по нормальной цене с таким размером :)
-
Ребят ,кто продаст билеты на Бумбокс🙏🙏🙏🙏❤️🥹