UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Трохи менше обіцяли 😀
-
Всем привет, меня зовут Дмитрий. Работаю в дилершипе Honda, у нас в наличии есть много новых и б/у машин в кредит, лизинг или кеш. С радостью вам помогу, пишите в личку!:)
-
Та я це розумію, але ж це порушення всіх прав.
-
Я выставляла ранее. Это сумма за реконструкцию колена ( собирали по-частям). Лабрадор 10 лет. Я думаю у вас все же должна быть сумма меньше ( надеюсь на это). Запишитесь на консультацию в несколько клиник. Желательно в 2-3 хотя бы
-
ИЩУ ЧЕЛОВЕКА❗❗❗ Нам пришли важные документы на имя КОВАЛЕНКО МИХАЙЛО (Mykhailo Kovalenko,1982 года рождения). Если Михаил (или его знакомые) читает это сообщение, то отзовись, напиши мне в личку.
-
Не можу вам написати в приватні
-
С 18-60 ограничения 😢
-
Це реально жесть.
-
ИЩУ ЧЕЛОВЕКА❗❗❗ Нам пришли важные документы на имя КОВАЛЕНКО МИХАЙЛО (Mykhailo Kovalenko,1982 года рождения). Если Михаил (или его знакомые) читает это сообщение, то отзовись, напиши мне в личку.
-
-
Зараз 19, з країни він виїхав ще у 17
-
Возраст?
-
Схоже на те
-
Я не можу зрозуміти, якщо мій син подав документи ще у листопаді , та паспорт виготовлено , то всеодно йому не віддадуть його?
-
Не все просто знают досконально свой полис
-
19,999? 😁
-
Доброго дня. Ми з дівчиною переїжджаємо в іншу провінцію тому звільняється наша кімната з власною ванною та гардеробною в двох кімнатній квартирі 1274 CAD + 30~35 CAD світло + 9 CAD страховка. Залишаємо ліжко дабл сайз. Контракт до кінця травня, заїхати можна 26 квітня в обід, за квітень все оплачено. Локалізація даунтаун біля зупинки синього сітрейну west kerby station
-
Разве есть право получать паспорт не в Украине, которое, по вашему, нарушили?) Вы же все понимаете, что это всё обтекаемо? Нужен паспорт - го в Украину. Это факт for now.
-
Привіт, шукаємо працівників у компанію, seasonal maintenance worker. Фул тайм з травня по жовтень, 40 годин на тиждень. ТІЛЬКИ з адекватною англійською, будь-ласка. Район Panorama Hills NE. Оплата 19$ за годину, можна брати додаткові зміни.
-
19,998😂👌
20 Jan 2023, 19:11
296051/372486
10 minutes ago