UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тільки дії щодо дітей не обмежувались
-
BMW Х5 Active status 2007 год 3.0 si бензин 228 тыс.км Я второй хозяин N52B30 272 л.с 8.1 до 100 (По заводу) Машина полностью обслужена, недавно было заменено масло двигателя и коробки. Очень бодрое состояние,кузов без единого рыжика. Ходовая не стучит,мотор в отличном состоянии,коробка переключает как часики. Полная комплектация с панорамной крышей и черным потолком Из недостатков: треснут лобаш (как и у 75% авто здесь) Не работает ручник Продаю только потому что уезжаю. Цена: 6200 cad (Делайте свои офферы,нужно продать перед отъездом)
-
Дитину можна
-
Я теж сподіваюсь, що воно так і буде. Але видно, що спеціально тягнули «котика за….» . Бо оформляли з молодшим у один час, то у малого у статусі вже «Документ прибув до дипломатичної установи», а у старшого все ж так і пише, що виготовлений але не доставлений. А додзвонитись їм я не можу(
-
Мені здається що якщо вже процес запущений, то має прийти все-таки. Чому вони зараз не роблять, бо консулам цей закон зв‘язав руки. Вони навіть якщо б ходіли продовжити працювати поза тим законом, то не змогли б просто. Але чому їм не відправляти вже запущену справу. В законі написано, що оформлення паспортів тепер неможливо, а в вашому випадку воно вже відбулося. Тут можна зіслатися на формульовку.
-
Писал вчера человек, что консул сказал в Эдмонтоне, что готовые паспорта выдавать будут. Но это было вчера:-/
-
Усім привіт! Хочу сходити на латіно вечірку. Порекомендуйте будь ласка? І чи може є хтось, хто хотів би доєднатись? Я танцюю сальсу, бачату, маренге, руеду та танго. 💃🏼💃🏼💃🏼
-
Якщо прибув до установи, то простіше мабуть забрати особисто. Але якщо чесно, думаю зараз вони завадені листами і дзвінками, і навіть черга збереглася, тому я б просто на вашому місці чи приїхав з сином чи нехай би син сам приїхав і забрав. Помоєму щодо видачі саме готових паспортів про електронну чергу нічого не написано. Якщо печатки на продовження ставлять у живій черзі, то можна просто приїхати і спитати, чи можна просто забрати.
-
Ага.. Точно. Таке звісно. Але спробувати принаймні пізніше забрати вже готові можна мабуть.
-
Прибув до установи тільки паспорт молодшого сина, а старшого «виготовлений , але не доставлений», хоча робили разом)
-
Переналаштування мабуть було))) На унеможливізацію)
-
Вітаю! Хто може підказати як зняти обмеження з Work Permit після 31.03.2024? І скільки це коштує?
-
Не знаю на скільки це може реально допомогти, але можете пообдзвонювати вет волонтерські організації і спитати чи є можливість отримати якусь знижку, бо тварина страждає, а фінансів не вистачає. Ну й звісно зверніться до різних клінік, Calgary pet wellness and spray & neuter clinic наче недорога