UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я щас в процессе
-
Там ботоскамер с вероятностью 99% процентов
-
Наивный человек
-
Можете написати приват?
-
так хотел верить в доброе и светлое (я)
-
That’s fair
-
☹️☹️😥😥😥
-
Я 1% оставил на это)
-
Gratz !
-
еее я отримала номінацію 🥳
-
Сдается комната в доме . Район Далхаузи . 20 минут до центра города . Рядом продуктовые магазины , школа и станция метро . Цена 900 $ В стоимость входит коммунальные платежи, мебель и интернет. Все вопросы в лс
-
Так, по аос. У мене стояла дата видачі самого джоб офера, а також дата початку роботи.
-
Поздравляю!! По AOS? Скажите, пожалуйста, вы когда прикрепляли employment contract на нем стояла дата когда взяли на работу только или еще дата когда вам выдали этот contract?
-
Papi
-
Всім привіт! Дівчата хто працює в майстрами в beauty салонах (манікюр, вії, брови) хочу у вас дещо запитати. Кому не складно, напишіть мені в особисті повідомлення будь ласка, щоб тут не флудити Дякую🫶🏻
-
Друзі, продаю свій MacBook Air / 512 gb / 2022 року ! Без дефектів, подряпин, та нарікань ! Стан нового / був у користуванні рідко ! В комплекті / зарядне / мишка / кейс ! Ціна 1100
-
продам 2013 Golf 2.5 Пробег 201 000 km $8700 c гарантии в кредит также можно адресс; 144 50 Ave SE, Calgary, AB T2G 2A8 4034651778
-
Доброго дня. Продаю кавову машину, аерогріль та машинку, яка робить морозиво) Усе в ідеальному стані, гарно працює)
-
А, ок
-
Законопроект вступает в силу
20 Jan 2023, 19:11
296113/373188
4 minutes ago