UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я надеюсь, что вы нашли помощь. но вдруг, прикрепляю скриншот благотворительной организации, может набрать им, вдруг смогут помочь?
-
Да и ты же мне сама тогда скидывала скрины какой уровень языка нужен для teer2 по EE
-
Ну це я скинула з сайту) 5 тільки якщо тір 2-3) але ж не забувайте, що все це бальні програми і чим більше англ - більше балів. Та й балів там треба дуже багато, то ж тому і плакали всі по АОС)
-
Я незнаю ничего, @am0nshi скидывал роадмап по EE, там я видел циферки 5 и 7 по языку
-
пишіть шо є такий досвід, вони не зможуть перевірити, я так робив і все ок
-
Добрий день, якщо комусь з жінок треба перша робота в Канаді, то компанія MrsClean зараз наймає. Вимога одна - мати своє 🚗 авто. Робота з офіційним працевлаштуванням, надається усе необхідне, купувати нічого не треба. Прибирання в житлових будинках та інколи комерційна нерухомість. Зміна в парі з іншою дівчинкою, від 5 до 8 годин на день. Їм зараз не вистачає саме жінок-водіїв. По зарплаті і інші ми питанням дзвоніть на номер 403 837 4047 (Інна).
-
www.parachutesforpets. com/ пробел после точки стоит
-
Ноу, 5
-
Та вони якраз наводні. Бальна система. А бали такі, шо проходять люди років 30 , найвища англ (не 5 точно, хоч вас воно і зареєструє ) , а також або французька здана або кандидатська дисертація. Але то я загально сказала. Кожен нехай сам собі порахує . Переважна більшість не пройде по цій програмі навіть з високою англ
-
Ну там чесно кажучи оцінюють так собі, дуже завищують оцінку, imo
-
Тому на 5 там взагалі нема шо робити
-
Я набекала на тесті і поставили 9.
-
Які там ще підводні камінці?
-
yep
-
Англ то найменша проблема експрес ентрі
-
Я так понимаю чем меньше teer тем эта профессия ближе к уровню БОГ?
-
5 левел это же ни бе ни ме английский😁
-
Я ещё удивился что такой низкий уровень
-
Маю десь 7-9 англ, PhD, але ще маю 40 років і шансів у мене по ЕЕ нуль:)
-
Я вам можу просто показати переписку канадців, які обговорють, як один скамер просив канадця списатись в Телеграм. А йому відповідають інші "якщо тебе просять писати в Телеграм, то це скам". Це щоб розуміти, яка серед місцевих репутація ТГ
20 Jan 2023, 19:11
296557/376171
23 minutes ago