UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Клінінгова компанія шукає працівника. На full time. Робота в Калгері. Обовязкове авто та англійська на середньому рівні. За деталями в приват
-
Писанка з Буковини у Калгарі. Вітаємо з Вербною Неділею! та із світлим та Благословенним святом Велекодня!!! Бажаючих придбати писанку звяжіться зі мною в лічку ціна 2 долара за штуку.
-
Добрый день! Сдается 2х комнатная квартира в доме на основном этаже с 15.05 в хорошем районе Killarney SW До остановки C Train Westbrook 10 минут пешком, там же большой супермаркет Walmart и другие. До Downtown 3 остановки. Есть гараж на 1 машину стоимостью 100 cad Депозит 1795 cad Стоимость 1795 cad + 200 utilities
-
Отдам бесплатно стол и 4 стула
-
Дякую
-
Перездаю свій контракт на 1 bed+den квартиру у Seton Circle SE, яка розташована на 2 поверсі 4-х поверхового будинку 1670 CAD на місяць, депозит 999 CAD, підземний паркінг - 125 CAD, з тваринами +30 CAD. З комунальних тільки електрика та інтернет. У квартирі пралка, сушарка, посудомийна машина, духовка, мікрохвильовка. Можливо залишити матрац+фрейм (king size) за дод.плату Затишний двір с барбекю За дод.питаннями будь ласка в лічку)
-
👶🏼На цю неділю є ще 2 місця👧🏼 Дівчата всім привіт!☺️ Мене звати Катерина, я мама двох малюків, хочу запросити вас на цікаве заняття для ваших діток! Вас чекає цікава сенсорна гра, протягом якої ми будемо вивчати: - кольори - фігури - тренувати повсякденні навички - розвивати мовлення, увагу та посидючість (за віковими нормами) Будемо займатися, ліпити, малювати, танцювати та грати! Багато ігр на розвиток дрібної моторики🙌 Це чудова можливість знайти нових друзів та провести весело час! Заняття підходить для діток від 2 років до 3,5 років! Заняття буде проходити 1 годину 20 хвилин, буде перекус у вигляді фруктів та ягід, а для батьків буде можливість випити чай та каву! Пишіть мені в приватні повідомлення для запису на заняття. 💳Вартість: 25 CAD 📆Дата зустрічі: 28 квітня, вже в цю неділю ! ⏰Час зустрічі: 10.30 📍Місце зустрічі: 1710 Radisson Dr SE maps.app.goo.gl/95DWGfftc1gBxwdBA?g_st=ic
-
З 1 травня здається кімната в двух поверховому будинку в гарному районі Woodbine SW ,для жінки без шкідливих звичок ціна 800дол.