UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хахах ні, просто іноді пишуть не те шо треба)
-
Блин, хотел задать пару вопросов в личку по номинации, но тебе могут только с премиум аккаунта написать. я так понимаю, чтобы всякое отребье без номинации не писало)
-
Наберіть Артема 403 397 7828
-
Доброго дня. Може хтось порекомендувати чоловічого майстра-перукаря. Дякую.
-
Дякую
-
Просто потім, якщо вже з бенефітами прийти, то йде тільки переключення категорії. І наприклад Fair Entry буде не 12 місяців діяти з квитком по 5.80, а вже 10, бо 1-2 місяців використали по $37 🙂
-
В кого є досвід на кухні то походіть по 10 ave та навколо. Сьогодні багато де казали що тільки на кухню і беруть, але адресу або назву не підкажу бо шукав собі інше
-
Це комплімент мені? Чи камінь що я не так приготувала? 😂😅
-
Всім привіт , допоможіть будь ласка як мені знайти сімейного лікаря по вагідності? Я сьогодні зашла в клініку одну , сказала шо вагідна , шо приїхали місяць тому , шо потрібен лікар . Вона мені сказала вам не сюда в написала адресу , я туда пішла а там просто звичайний госпіталь . Потім я ввела ше одну клініку пішла А там меня написали адресу роддома.
-
Тааа ладно. Треба знати де шукати і що шукати)
-
Дякую вам 🙏🏻 я просто не зрозуміла трошки😁 Це самий кращий комплімент який я чула) 💕🌸
-
В смислі? Я сказала ,шо у мене в пекарні французи пекли хліб , у вас такий точно як у профессіоналів.
-
Лишь цитирую других людей ))
-
О, дякую за нагадування.. @casual_burnout ти там про дікпік не надумав ще?
-
Всю інформацію краще перевіряти самостійно
-
Ну ночная жизнь то такое 😁 а вот познакомиться с украинскими девушками тут сложно... из личного опыта
-
Всем привет, а кто знает заведение с хорошей грузинской кухней?
-
Вчуся в 10 класі володію англійською. Шукаю будь яку парт-тайм роботу
-
Спасибо
-
Calgary transit
20 Jan 2023, 19:11
296996/372553
15 minutes ago