UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Діє, але там дають за $15 тариф без мобільного інтернету.
-
Без особистостей. Ви хоч раз запропонували його вживу? Або тут. Або хоча б просто згадали б про нього. З.и. я розумію що роботодавець по голові не погладить за таку інформацію від працівника...план і все таке. Але ж ну йолки палки чат українців (взаємодопомога по компьютерній тематиці) і кожну неділю вилазить оч очередна "унікальна пропозиція, ніде нижче не знайдете"
-
Детская колыбелька 0-6 мес. $ Бесплатно Есть пятна, можно почистить отпаривателем или порошком.
-
Підкажіть, будь ласка, щоб зберегти титри від сказу, нам потрібно зробити щеплення. Чи поставлять тут відмітку в укр. міжнародний ветпаспорт?
-
Ні, у мене просто знайомий хотів собі його зробити. Дзвонив до оператора і питав. У нас цього тарифу, нажаль, немає. Тому я і не пропонувала. Якби могла, то вже давно б це в усіх українських групах пропонувала.
-
Продам дзеркало настінне Круглої форми (див фото) Розмір 8 діймів (див фото) Стан ідеальний (просто трохи пилу) Одна сторона звичайне дзеркало, інша збільшувана у пʼять разів (дуже добре підійде для пошуку золота в носі) Забирати район Glamorgan Ціна 10$
-
Доброго дня, Чи є сенс замовляти фізичну картку wise? Потрібна якась не канадська і не українська карта на випадок закінчення work permit
-
Забрали.