UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У зв’язку з переїздом продамо дитячі речі та іграшки. Все нове в оригінальних упаковках. Мʼяка іграшка білий шум 30$ Слінг для носіння дитини 20$ Гральний килимок з іграшками 60$. Брали за 120 Теплий чохол у коляску 15$
-
Спец офери chatr: Хто шукає щось дуже чіп і готовий миритись з поганим покриттям за Калгарі: 29$ 30 гіг 34$ 50гіг 40$ 75гіг No connection fee 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Доброго дня,вже в наступну субботу буде хард техно рейв,з нашим Українським діджеєм Sopik⛓️🖤⛓️ Ласкаво просимо всіх,хто бажає провести незабутню ніч😈 www.showpass.com/mobile/sopikcalgary/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMQABpl1U14qzOv7mfwyPz-lptG5tY-MoTvc3YWlh96A9QRUaINkLrX6cjQfHFQ_aem_AbIcX3tkKZ394URvy9M5-0BJnXIlzmdrecZZ26MkuKT8-sNwZxjuZcC_VI1hsoSggezMxga-NSc7AuQp-Izp-JCJ
-
На мою думку, краще зайти до дантиста і вони вам нададуть точну відповідь. Залежить також, що вам потрібно робити. Зайдіть в декілька клінік і ви будете точно розуміти, що і як у вашому випадку
-
40$
-
Доброго дня передам конкракт на Телус , підключали на 2 роки але взявзку з відʼїздом більше не потрібне ціна 80 доларів на місяць , і при підключені отримаєте додатковий бонус 150 доларів , тобто майже два місяці безкоштовного інтернету
-
Добрий день , продам смарт TV 55inch в дуже хорошому стані разом з тумбочкою 300$
-
Доброго дня Можливо хтось знає , купили котика тут в Канаді ,що потрібно для того щоб полетіти з ним в інше місто Канади? Які документи
-
Сам був в шоці як вони сказали , але виходить що працює
-
Хто ще не доїхав до Ноусхіла?! Дуже рекомендую!
-
Думала лише на перше підключення
-
Оо, так бонус теж працює ? Я і не знала Може через рік передати своєму хлопцю контракт і теж отримати кілька місяців безкоштовно 😂
-
Ні, можливо не вірно висловилась чи не так зрозуміли. Але тільки при підключенні контракту стандартного на 24 місяця - ви отримаєте bill credits Якщо ви переносите/передаєте контракт і тд. Більше нічого не дають, +ще ви клієнт має заплатити $150 за підключення на новому адресі якщо ви передали контракт, а людина перенесла на нову адресу
-
Я тільки но спілкувався з оператором і вона мені сказала що працює