UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо, підскажете тоді, як можливо, орендувати квартиру. Оскільки в Калгарі нікого немає. І з дітьми приїхати в нікуди не варіант.
-
Усім привіт! Скажіть, будь ласка, як зараз справи з житлом та роботою? Чи можливо віддалено знайти житло в Калгарі? І чи надають якусь субсидію на дитячі садки?
-
Всім привіт )ми сім‘я ( з двох осіб) яка збирається прилетіти а Калгарі 29.11. Хочем знайти житло , або хочаб кімнату на підселення , якщо в когось є якісь варіанти , напишіть в приватні повідомлення . Коротко про нас . Мені 24 і займаюсь клінінгом, моєму хлопцеві 29 і він будівельник ) ми охайні , трудолюбиві, порядні люди , готові вчитись і розвивавсь в новій країні )) рівень англійської А1. Будем раді любій допомозі )
-
Привіт всім для тих хто шукає роботу і цікавиться працевлаштуванням У нас ще є кілька місць для прийому На безклштовні курси онлайн (потім офлайн) 7 листопада – 2 грудня З понеділка по четвер - з 8:45 до 2:30 і в п'ятницю з 8:30 до 11:30. Заняття проводять англійською мовою. Заняття проходитимуть онлайн з 7 по 14 листопада, пізніше їх перенесуть на очні сесії в локації TIES Westwinds. Клієнти отримають щомісячний квиток на автобус і допомогу по догляду за дитиною в розмірі до 500 доларів, якщо вони зареєстровані в дитячому садку Під час тренінгу ви дізнаєтеся про навички та стратегії, які допоможуть вам знайти роботу в Канаді, а саме: 1. Навички та стратегії пошуку роботи – доступ до прихованих ринків праці, встановлення цілей, знання канадського ринку праці, створення резюме/супровідних листів і відеопортфоліо, а також створення профілю LinkedIn. 2. Комп’ютерні навички для підготовки до роботи – практичний досвід роботи з Microsoft Office, онлайн-сайтами пошуку роботи та професійними програмними додатками (Google Suite). 3. Канадське ділове спілкування - канадська бізнес-культура, вербальне/невербальне спілкування, вирішення конфліктів, тайм-менеджмент та інші навички спілкування 4. Можливості для нетворкінгу — участь у місцевих заходах і ярмарках вакансій, слухаючи запрошених доповідачів з різних галузей. якщо у вас є запитання, будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення Гарного дня!
-
Їм по почкам в Україні ніхто не дає. Просто центри такі знаходяться на окраїні, а тут в центрі міста
-
В Україні є і наркомани і безхатчинки, в мене в кварталі жили 6 безхатчинків на постійній основі. В Києві їх меньше в центрі міста, і я думаю це тому що їх поліція "присує", тому вони тікають в спальні райони. А в Канаді поліція більш толеранта і не може дати "по почкам" щоб безхатченки втекли, тому вони тут не так ховаються.
-
А в Україні немає наркоманів? Чи може не буде ще більше після війни? Беріть до уваги ще той факт, що Канада дуже блізько до країн, які виготовляють наркотики. В будь якому випадку наразі ви не в Україні і мова не про українців.
-
Да с такими оправданиями как у вас и педофилию можно назвать болезнью))
-
Люди, яких ви бачите у Даунтауні і які страждають від різніх залежностей, майже усі вони First nation. Рекомендую вам ознаймитись з історією Їх винищеня колоністами. Ваше/наше невдоволення їх наявністю так і залишиться на рівні невдоволення. Бо їх наявність і їх спосіб життя це наслідки того, що з ними робили і Канада навряд буде щось із цим робити
-
Хоча б щось?