UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
#room - N str SW Такой формат має бути
-
Майже кожну неділю мітінги
-
Перша "CRA (revenue) - 2023 tax return" якщо платите до 30 квітня Якщо після 30 квітня (тобто запізнились) то друга - "CRA (revenue) - tax amount owing". Так нам пояснював бухгалтер. Ми платили по першій опції, все гаразд
-
Добрий день, чи бачив хто небуть тут кагор? Чи можливо його купити у Канаді?
-
Щоб нагадати про Україну і не падала підтримка
-
Добрый день, Калгари ☀️ В клининговую компанию ищем человека с водительскими правами и машиной, желательно с опытом. Пишите в личные сообщения за подробностями
-
А як виглядає? Немає фото?
-
Канадські в circle
-
Всім привіт. Підкажіть, тут можна десь знайти чорний хліб щоб без усіляких додавань, а отакий звичайний? Чи гречаний? А поки тільки дуже чорний з всякими зернами бачила( І ще цікаво чи є якась бейкері з нашими булочками як от з повидлом
-
Продам Toyota Venza 2011 года, пробег 250 000, машина в идеальном состоянии, есть вся история обслуживания за 13 лет на официальном дилере, Активный статус, без дтп, богатая комплектация, полный привод, двигатель 2.7, это атмосферный надежный мотор с умеренным расходом который был обслужен от А до Я. Цена 12 800, торг уместен.
-
Доброго дня!цікавить робота,оренда житла в Калгарі,як взагалі життя в Калгарі!Я на даний час живу у Монреалі,тут все французьке і піар отримати дуже важко,тому планую свій переїз до Колгарі!Будь ласка напишіть,яка ситуцаія в Калгарі із орендою житла і роботою!Дякую!
-
Доброго дня!цікавить робота,оренда житла в Калгарі,як взагалі життя в Калгарі!Я на даний час живу у Монреалі,тут все французьке і піар отримати дуже важко,тому планую свій переїз до Колгарі!Будь ласка напишіть,яка ситуцаія в Калгарі із орендою житла і роботою!Дякую!