UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Как положено - ответил Вон, посмотри выше.
-
И ещё - это интернет, здесь может быть всё, что угодно.
-
Як перевірити пробіг, бо є рагулі які його скручують, та за відро з 300-400 км хочуть грошей на той пробіг до якого замотали. Знаю можно перевірити по іншим блокам, але якщо цим не займався, то потрібно везти до того кто може це перевірити, та заодно ходову.
-
Продам штори молочно темного кольору блекаут У використані були 6 місяців в ідеальному стані Наявність: 4 штуки 140 см ширина, 150 довжина 15 доларів за одну Тюль з візерунком біла У використані була 6 місяців, в ідеальному стані Наявність: 4 штуки 140 см ширина, 140 см довжина 15 доларів за одну Забирати в даунтауні
-
Для меня есть разница. Я так и сказал. Если для вас нет - отлично.
-
у меня здесь я просто хочу переехать из-за ситуации с пиаром. здесь мне нужно работать 4000 часов, поэтому я ищу другой город, как можно меньше
-
Це тут criminal, та в реджистрі є всі попередні bill of sales, то можна вважати за історію машини
-
Продам румяна від H&M У використані були декілька разів Дуже пігментовані 10 доларів Олівець новий у кольорі nude Не був у використанні 10 доларів Забирати в даунтауні
-
Базовий спосіб. 1. Стан авто 2. Carfax report 3. Дрібні деталі типу стертості керма, педалей, ременей безпеки тощо (залежить від конкретного авто) 4. Аналіз продавця по соц мережах і особисто на наявність перекупського минулого/схильностей 5. Registry report Просунутий Підключитися до авто спец устаткуванням Ультимативний Заїхати до офіціалів Перевірити пробіг по блоках Загалом куруйтеся здоровим глуздом. Якщо щось виглядає як відро і іде як відро - ЦЕ ВІДРО. Не переоцінюйте своїх навичок, попросіть про допомогу знайомих + чотири ока - краще ніж 2. Не женіться за халявою. Ну і фортуна має вплив. Хороші екземпляри з приємним пробігом дійсно трапляються, але ДУЖЕ швидко продаються.
-
спасибо, я ценю, что вы предлагаете
-
Thx