UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Який скам😅 Ви даєте деталі рахунку,щоб автоматично знімались кошти,так само як ви можете зробити із будь-якою компанією Щоб відмінити потрібно попередити за 30 днів і після цього цього буде останній платіж і буде скасований ваш абонемент
-
Продам Macbook Pro 2023 новий 14inch
-
Привіт всім , у звʼязку з переїздом продаю деякі речі , можливо комусь буде потрібно Пишіть в ПП Стерилізатор був у використанні 1 раз
-
Ну хз хз, можно купить абонемент на год в государственном заведение и выйдет куда дешевле (есть бассейн и сауна и ТД)+ не надо делать автоматическое пополнение
-
Ну тут каждому свое)
-
Ну це так,але багато людей вибирають Goodlife,це що кому більше підходить
-
Зависит, может, что конкретно хочешь посмотреть
-
Здається 1 кімната, з 1 жовтня , з власною ванною і спільним залом, кухнею. Район Walden SE, автобусна зупинка в 2 хвилинах. Ціна 800$. За деталями в приватні повідомлення.
-
Відписала в ПП
-
В Едмонтоне t.me/uu_calgary/83736/383002
-
t.me/uu_jobs/50
-
Доброго вечора. Дуже терміново потрібен ортодонт, бажано україномовний. Треба доньці підкрутити брекети. Буду дуже вдячна за контакти
-
Дівчата привіт, до продаю те що залишилось для майстрів кондитерів по наборам🌸
-
технічно все легально, але є нюанси. Я сам майже записався але коли сейлз почав втирати що можна платити лише через банківський рахунок, я насторожився. А так жаль, великі зали, багато локацій. Було б краще якби вони вели норм бізнес. Краще YMCA чи щось таке. Якщо чуйка підказує що щось не так, напевно так і є