UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Дуже терміново потрібен ортодонт, бажано україномовний. Треба доньці підкрутити брекети. Буду дуже вдячна за контакти
-
Дівчата привіт, до продаю те що залишилось для майстрів кондитерів по наборам🌸
-
технічно все легально, але є нюанси. Я сам майже записався але коли сейлз почав втирати що можна платити лише через банківський рахунок, я насторожився. А так жаль, великі зали, багато локацій. Було б краще якби вони вели норм бізнес. Краще YMCA чи щось таке. Якщо чуйка підказує що щось не так, напевно так і є
-
Дякую всім за поради. Взагалі у мене список серіалів, які хочу подивитися в оригіналі. Треба мову прокачувати. Поки ще лісенінг слабуват. Субтитри, я так розумію, є всюди. Буду дивитися, де більше позицій з цього списку. Це ж можна і без підписки побачити?
-
Вітаю) обміняю гривню на канадський долар
-
Смотри, вводишь просто название сериала в Гугле и тебе показывают, на каком он стриминге есть
-
BMW Х5 Active status 2007 год 3.0 si бензин 228 тыс.км Я второй хозяин N52B30 272 л.с 8.1 до 100 (По заводу) Машина полностью обслужена, недавно было заменено масло двигателя и коробки. Очень бодрое состояние,кузов без единого рыжика. Ходовая не стучит,мотор в отличном состоянии,коробка переключает как часики. Полная комплектация с панорамной крышей и черным потолком Из недостатков: треснут лобаш (как и у 75% авто здесь) Не работает ручник Продаю только потому что уезжаю. Цена: 6200 cad (Делайте свои офферы,нужно продать перед отъездом)
-
Ещё есть приложение Tubi - там много абсолютно бесплатных фильмов, правда, староватых. И сериалов, тоже старых
-
Англоязычные субтитры везде есть. Нетфликс, прайм, Дисней+, Crave ( в который HBO входит)
-
Якщо хтось шукає авто, будь ласка: Ford Escape 2011, 168500 km, 8800 $
-
Или вот)
-
Например вот
-
Де можна придбати дистильовану воду?
-
А например какие? Прям старое ? Твин Пикс, Сумеречная зона?)))