UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Childcare espenses
-
Добрий день. Шукаю permanent full-time роботу в Калгарі на складі, на кассі, на конвеєрі, як бариста або прості офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен heavy-lifting чи водійські права. Допоможіть, будь ласка, напишіть у ПП у кого є вільні місця або інформація, набридло вже на кімнаті жити, хочу на квартиру) Щодо досвіду: 👥 Понад 2 роки customer service; 📑 Досвід інвентаризацій невеликих складів, ведення обліків, приймання товару; 🖥 Досвід роботи з різними CRM-системами, зі сканерами, cash та non-cash операціями. Додатково: • Англійська В1, у процесі вдосконалення; • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням; • Проходила веб-дизайн курси, вмію малювати, тож якщо на роботі будуть потрібні гарні менюшки/візитки чи блекборди — я це вмію) • Маю CSTS і WHMIS сертифікати, на роботі готова отримати будь-які інші P. S. Звичайно, я шукаю роботу й усіма іншими методами, проте це не заважає використовувати всі наявні) Дякую, гарного дня!
-
Это только если он у вас есть. Там отдельный квест зарегистрироваться 😜
-
Без понятия. Я использую как банку
-
В связи с переездом продаём диван, в отличном состоянии: Диван - 300$ (брали новый за 1000$ с tax 1150$ , чеки есть) и 2 подушки Width: 88" (223.5 cm) Height: 37" (94.0 cm) Depth: 38" (96.5 cm) Seton
-
Добрий день, продаєм диван, 50 cad, зона даунтаун
-
Підскажіть будь ласка нотаріуса гарного, якщо можна то україномовного чи російськомовного. Буду дуже вдячна
-
Спин-офф Control, под кодовым названием Condor, с кооперативом официально перешёл на полноценную стадию разработки Что касается Control 2, то её команда завершает работу над прототипом и до этого июля ожидается переход на стадию подготовки к полноценной разработке До июля также должен перейти в полноценную разработку ремейк Max Payne 1 & 2
-
Кто знает сколько стоит заменить лобовое стекло в Таете,попал камешек, извините если не по теме вопрос!! Но я вижу много умных людей здесь!!пишите в личку,плиз!!
-
Дякую за відповідь ✌️
-
Здається з 1 травня кімната з меблями та окремою ванною в 2 бедрум квартирі. Район Walden SE, автобусна зупинка поряд. Ціна 850$. За деталями в приватні повідомлення.
-
З 1 травня здається кімната в двух поверховому будинку в гарному районі Woodbine SW ,для жінки без шкідливих звичок ціна 800дол.