UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, будь ласка, чи можливо в Канаді знайти кисневий порошок? Чи можливо можете порекомендувати засіб для виведення плям Дякую
-
Привет
-
Посмотрел Оппенгеймера. Не до конца понял за что ему дали Оскара. Ни одного гея, или чернокожего. Ведь по новым правилам не имеют права. Или я что-то упускаю?
-
Да, но юлить, ни одного чернокожегг за весь фильм. Не то что бы я следил, но под конец фильма словил себя на мысли что вообще 0. Тип по правилам может быть в съёмочной группе, но тут ведь максимально не учитывались "меньшесетва". И сколько оскоров взяли.
-
От дурак хдддддд
-
Даруємо день відпочинку від домашніх завдань з дитиною! Nova Школа готова стати вашим надійним партнером у навчанні. Запишіться на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, і забудьте про клопоти з домашками та поганими оцінками назавжди! Ми готові допомогти дитині з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англійсмької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Для запису пишіть в особисті)
-
Правильная ремарка. Тут есть нытики которые за любую шутку в сторону, пойдут плакаться админам (дада, д@уненкам сложно найти найти аудиторию сейчас, кроме как уходить в хейт). Но шутка хороша, хоть я ее и не поддерживаю хдддд
-
ой, а кто это у нас лайк поставил, про японцев которые покоптились?