UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Только что купил на сайте
-
Во Фрешко в заморозке а районе мяса есть бородинский. Очень вкусный
-
Всім привіт. Якщо хтось має досвід з канадським будівництвом, або немає такого досвіду, та хоче працювати, ось що написав знайомий: «… I was wondering if you know anyone that wants to work framing and all they need is a tool belt and know how to use a skill saw start immediately get paid every week…» Кому цікаво, скину номер телефону, домовляйтесь, подробиць не знаю 🙌🙃
-
Доброго дня всім. Цікавить таке питання. Потрібен ремонт не житлового приміщення. Комерційного. Але є питання по білдінг перміту. Чи може є в когось своя бригада , в якої на броні стоять білдінг перміти? Тобто цікавить отримання дозволу на ремонт в короткі строки , і виконання внутрішніх робіт згідно стандартів ( пожежних та санітарних) Якщо хтось так працює , чи може поділитися контактом , напишіть будь ласка мені в приватні повідомлення.
-
Продам матрац, розмір Double, 95 дол., в комплекті підставка під матрац та ніжки
-
Добрий день, хочу зняти кімнату особисту чи з кимось. Максимально дешево наскільки можливо 400~500$. Меблі, розташування чи стан не сильно цікавлять, головне не в гаражі і наявність wi-fi.
-
Довод отличный фильм