UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, шукаємо хлопця в кімнату у будинок 900$ Пару (хлопець /дівчина ),розглянемо дві дівчини,або два хлопця в велику кімнату . 1000$ і дівчину ще -це в бейсмент 700$ Район Brentwood .
-
Прикол)
-
А що зовсім не треьа мовний тест по гуманітарній програмі?
-
а якщо в додатку, за 115, то він буде на 30 від дати покупки. Чи треба 1го щоб був повний травень місяць?
-
Всем привет подскажите пожалуйста где купить натуральный хороший мед
-
тоді у вас буде за 115 на місяць без знижок бенефітів і тп. Там вони на сайті теж продаються
-
Вони дуже кислі, розрахуйте і покладіть хай полежать зо 5 днів...поки зморшками не покриються, тоді вони смачні і солодкі
-
я вже користуюс додатком. але квитки лише разові купував. Як місячний рахуэться (з дати, або на тепер місяц) не вкурсі.
-
І потім зʼявиться в додатку квиток Наприклад в додатку Transit
-
Через сайт купляти потрібно. Потім воно зʼявиться в додатку. Потрібно залогінитись і підвʼязати. Там потрібно вказати ID вашого Fair Entry
-
в мене не має поки всяких карт та бенефітів. А їздити треба. Тому поцікавився, може хто з досвіду.
-
Фактически, проездной со скидкой ( за 5 или 30 баксов) покупается НЕ в самом приложении, а через сайт. Citystore. Calgary. Ca Убрать пробелы. Там нужно создать аккаунт, в котором присоединяете свой номер Fare Entry, SAMS он называется. Плюс нужно ещё подвязать свой Fare Account ID
-
Доброго дня У звʼязку з переїздом ,Перездаємо свій контракт на 2кімнатний будинок з 1 червня Гарний район ,Недалеко від центру( дуже зручне розташування,зупинка 2 хв від будинку ,до центру декілька зупинок ) По домовленості можемо залишити деякі меблі. В будинку Є посудомийна машина,пральна та сушильна машини. Ціна 2100$ За більш детальнішою інформацією пишіть в ПП
-
Всем привет. Еду из Калгари В Эдмонтон на машине 9 мая. Пишите в личку
-
Он считается именно по календарному месяцу. То есть если купить на май 3 мая, он будет действовать до конца мая, а не до 3 июня.
-
місячний просто за місяць рахується. Не важливо коли ви його купили від якої дати
-
короче , краще купити 1го, щоб був 💯 на травень весь?
-
З 1 травня здається кімната в двух поверховому будинку в гарному районі Woodbine SW ,для жінки без шкідливих звичок ціна 800дол.
-
✨ www.instagram.com/alena_nails_calgary?igsh=MTc5aXJqZmZlcTk2OA%3D%3D&utm_source=qr
-
Я. Вопросы?
20 Jan 2023, 19:11
298283/373171
27 minutes ago