UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
✨ www.instagram.com/alena_nails_calgary?igsh=MTc5aXJqZmZlcTk2OA%3D%3D&utm_source=qr
-
Так бачила, але я не люблю його🥲 хочеться звичайний "сіренький"
-
Да. Сканировать.
-
Доброго дня ! Шукаю будь яку роботу : кухня , магазини , готелі , склади . Маю великий досвід роботи в магазині одягу (в Україні), також працювала в пральні на прасуванні( В Європі). Англійська середня .
-
Друзі всім привіт сьогодні переїжджаємо на іншу квартиру залишилось 5 подушок та 2 ковдри В гарному стані у використанні були всього декілька місяців,які нам не потрібні,якщо комусь потрібно забирайте тільки сьогодні до п’ятої вечора. Безкоштовно. 522 cranford drive SE
-
Друзі всім привіт сьогодні переїжджаємо на іншу квартиру залишилось 5 подушок та 2 ковдри В гарному стані у використанні були всього декілька місяців,які нам не потрібні,якщо комусь потрібно забирайте тільки сьогодні до п’ятої вечора. Безкоштовно. 522 cranford drive SE
-
Лише з shaw
-
Ну а вообще можно на одном телефоне/приложении хоть 10 билетов купить и просканировать их по очереди для 10 человек. А детям до 12 или 13 билеты вообще не нужны.
-
Не удобно - не пользуйся транспортом 🤷
-
Адреса: 815 4 Ave SW 1400 $ оренда ( залог оплачуєте 1400 $ після підписання контракту) Контракт на рік В оренду включено тепло і вода. Додатково оплачуєте світло 125 $ парковка ( це якщо є автомобіль) Пральня спільна внизу по 2.50 за прання і сушку. Інтернету не має, потрібно самим підключити і також страховку Квартира без меблів, без техніки, все моє, при зустрічі можемо домовитись Виїзд завтра
-
Загубила питання щодо картки в Костко від банку СІБС. Я оформляла картки(дебетову, кредитну і накопичувальну) ще в березні , десь 20-22, в англомовного консультанта, десь в районі SW, записувалась на сайті. Україно-російськомовні консультанти у них бачила, що є, але через пошукову систему сайту я їх не знайшла, система видавала, що такого прізвища немає, хоча вводила все точно. Деталі тої картки не знаю, не вникала, тому що голова була сконцентрована на інших проблемах. Хто буде виїздити і не знає, чи зможе повернутися, картки і акаунт потрібно закрити: акаунт, дебетову і накопичувальну - в банку, кредитну(повністю поповнену) - телефоном гарячої лінії.