UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Загубила питання щодо картки в Костко від банку СІБС. Я оформляла картки(дебетову, кредитну і накопичувальну) ще в березні , десь 20-22, в англомовного консультанта, десь в районі SW, записувалась на сайті. Україно-російськомовні консультанти у них бачила, що є, але через пошукову систему сайту я їх не знайшла, система видавала, що такого прізвища немає, хоча вводила все точно. Деталі тої картки не знаю, не вникала, тому що голова була сконцентрована на інших проблемах. Хто буде виїздити і не знає, чи зможе повернутися, картки і акаунт потрібно закрити: акаунт, дебетову і накопичувальну - в банку, кредитну(повністю поповнену) - телефоном гарячої лінії.
-
в целом если бы за слова отвечал, вопросы может быть и были. это я больше тегнул что бы показать пустословность, не более.
-
абсолютно никакой агрессии, но както ты интересно противоречишь сам себе, говоря что есть более интересные задачи, хотя уже 2 сообщения накатал хд разговорить с тобой тоже особо неочем, поэтому не вижу смысла продолжать (:
-
У меня Интерстеллар - инсепшн - довод
-
Кто-нибудь пробовал обналичить чек в Walmart или 7-eleven?
-
Хто шукає форми для пасок? Продаю по 1$. Забрати можна біля Heritage Station. +1 (647) 237-3465 Олена
-
Слева )