UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Слева )
-
Добрый день ! Какой размер колес?
-
Усім привіт, актуальні тарифи на моб звʼязок 34$ 20 гіг 39$ 50 гіг Маєш shaw? 40$ 70 гіг Маєш fido? 45$ 110 гіг Деталі в лс🌸🐈
-
Я поки не працюю з домашнім інтернетом Але радила би дізнатися в ленд лорда, який у вас провід (мідь чи оптика) - потім обирати провайдера. Тоді можу дати контакти людей які допоможуть підібрати тариф🤗
-
Зарплатный чек от работодателя
-
iPhone SE 2020, 64gb Продаю свій телефон, бо перейшов на інший. До нього в комплекті йде рідний кабель lightning-usb і чохол (не оригінал, куплений у маленьких торгових точках). Жодного ремонту не проводилось - батарея стоїть ще заводська, не розбирався, сколів по корпусі немає (додаю фото з усіх боків). На екрані є захисне скло де по куткам трохи є повітря під ним. Криво наклеів скло десь більше року тому, але мене не напрягало тому так і залишив, сам же екран під склом теж в ідеалі як і інші частини корпусу. Вартість 150 cad
-
Чек? Типу чек за оплату праці чи виплати від гавермент?
-
Привет! Я буду рада пообщаться. Тоже одна тут. ☀️
-
Всім привіт! Маю в наявності ліки/засоби, якими не користуюсь, а комусь можуть стати в нагоді (ціни і терміни на фото): 1. Амброксол 100 мл (Німеччина) новий повний 2. Канефрон Н Біонорика 60 таблеток нові з інструкцією 3. Ензимний пілінг Lirene - безкоштовно при купівлі будь-якого засобу 4. Гель Cerave для умивання обличчя з бензоїлпероксидом (підсушує прищі) користувалась 5 разів (відкритий був 15 квітня 2024, термін після відкриття 12 місяців) 5. Niacinamide AHA peeling Balea новий, закритий з коробкою 6. Бензоїлпероксид гель (точково класно підсушує прищики): 15 г - 2,5% (до 2024 рокі включно) і 30 г - 5% (до 2026 року включно) нові, не відкривались 7. Differin gel 0.1% половина (відкритий був 1 лютого 2024, термін після відкриття 12 місяців) За більшими деталями звертайтесь в особисті. Район Heritage (одразу біля c-train) або домовимось про місце зустрічі.
-
Привіт, шукаю житло на перший час для 3 дорослих, цікавить таунхаус, але розгляну всі варіанти, дякую за увагу.
-
🔥ЗНИЖКИ НА SAMSUNG S24!🔥 📱Samsung S24 Ultra всього $58/міс (розстрочка) або $35/міс (лізинг) Питай в особистих або приходь Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique