UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С 1 мая будет свободна комната в трех комнатных апартаментах . Район SE станция метро Southland до станции 10 минут пешком ,возле дома есть остановки на автобус (99,106,81) Через дорогу от дома есть Walmart так же рядом есть Canadian tire ,Dollarama и два банка CIBC,BMO Цена за месяц 809 +интернет 25 и коммунальные 50 залог 330 Комната пустая либо же есть возможность перекупить мебель у прежнего жильца
-
Зазвичай 100$ дають одразу, решту - коли перевірять
-
Підскажіть, будь ласка, чи нормальна ситуація? Рієлтор скидає договір оренди онлайн, лендлорд наче живе в іншій провінції, і ми маємо підписати його онлайн, скинути депозит і перший місяць, і як я розумію, тільки тоді ми отримаємо код від комірки, де лежать ключі. На прохання вислати документ про підтвердження володіння квартирою- вислала не на той юніт і каже, що квартира зареєстрована на компанію цього лендлорда. Чи це нормально чи розвод?
-
1 bed апартаменты в аренду по адресу 116 12 Avenue NW Calgary. Цена $1,224. Депозит 499$. Страховка 18$.Контракт 12 месяцев. Доступна с 08.06.2024. Mainstreet.
-
Куплю дитячий шолом на 7-8 років
-
Ну типу хазяїн живе в Онтаріо, а квартира в Калгарі. Ми вже дивилися декілька квартир, в половині були присутні рієлтори
-
Привіт, шукаю дівчину для спільного пошуку житла або на підселення до дівчини Орієнтуюсь на житло в центрі міста(1-25 Ave SW) Двох кімнатну квартиру світлу з двома ванними/душовими(бажано, але не принципіально)пралкою,сушилкою, бажано з патіо в білдингу Ціна орієнтовно до 1200$ з однієї Шукаю дівчину до 30років(мені 25), з роботою, дружелюбну До переїзду на нову квартиру є можливість пожити у мене( якщо потрібно прямо зараз) Всі деталі в Direct