UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, маю таке питання щодо мед екзам для новоприбулих. Сьогодні були, нас асистент сфотографував, видав документи по типу направлення на ренген і аналіз крові і все, ніяких питань щодо стану здоров’я і подібного, навіть лікар не вийшов. От я йду тепер і думаю чи це окей? Поділіться, в кого ще так було
-
Перездаємо контракт на будинок з 1.06.24р. За адресою 134 Somerset Dr Sw Контракт на 1 рік до 1.06.25р. Будинок має 5 кімнат з яких 4 - ізольовані, 1- прохідна. 3 - ванні кімнати Є пральна, сушильна, посудомийна машини. Гараж на 2 машини. Біля будинку є паркомісця для 6 машин. Розташування дуже зручне поруч є школа, приватні садки, багато магазинів, басейн YMCA, бібліотека і т.д., біля будинку є автобусна зупинка (2 зупинки до сітрейну). По домовленості можемо лишити меблі. Ціна ренту 2650$ (комунальні послуги та інтернет в цю ціну не включені) За більш детальнішою інформацією дзвоніть або пишіть в ПП +18254889984
-
Всем привет. Есть в чате механики или напишите контакты, кто может заменить масло в машине и отремонтировать защиту на двигателе.
-
Відносно спеціалістів: Все відносно очей - зразу в оптику, вони випишуть краплі або спрямують на подальше обстеження. Клопотати про направлення до офтальмолога у терапевта НЕ потрібно. Решта (гінекологи, урологи, хірурги, алергологи...) відправна точка це сімейний, або терапевт з walk-in. Чекати прийому пару місяців. Якщо різко стає зле - Emergency/Urgent Care. Там обстежать на місці і дадуть ліки. Цистит (UTI), гайморит, запалені очі (інфекція/pink eye), екстрена контрацепція (plan B pill) - фармацевт при будь якій аптеці. Питайте фармацевта. Він там є.
-
Зрозуміло, просто за 100+ баксів хотілось би бодай лікаря побачити😄
-
Перездамо 2-bedroom (650 sq ft), 17 поверх в районі Beltline, в звʼязку з переїздом. Чудовий вид з вікна, доступ до CTrain (15 хвилин пішки), дві автобусні зупинки у 5 хвилинах ходьби від будинку. Поруч 17 Avenue, де багато закладів і магазинів. Є Safeway та Co-op недалеко. В вартість житла входить опалення та вода. Є парковка, спортзал, зона барбекю. Перездамо з 1 червня, вартість 2268$/міс. Можемо перездати з матрацами, стільцями і робочим столом, посудом, за невелику доплату, всі деталі в приват🤗.
-
Доброго вечора в якому приложенії на айфоні можна готуватись до тестів на права?