UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, перездам домашній інтернет Telus за 90CAD/міс. Швидкість 250 мб/с (Договір 2 роки був, використали з нього 2 місяці.) Знаю, що зараз така ціна буде, скоріше за все, і якщо напряму взяти в них умову, але за розірвання потрібно заплатити 360CAD. Готовий перездати і оплатити перший місяць користування тому, хто візьме його в нас🤗 Перездамо з середини травня
-
Продам: Стілець Jysk 35$ 3 стільці Ikea 50$ Стіл Ikea 50$ Праска 10$ Матрац Queen Size двосторонній (новий) 300$ (купили за 500$) Матрац Twin Size двосторонній (новий) 150$ (купили за 300$) Набір посуду 30$ !Матраци віддамо 28 травня, все інше можна раніше
-
Всім привіт перездаємо квартиру в хорошому районі Sunnyside , район NW , квартира простора гарний ремонт , дуже близько школа , садочок , магазини , кафе , гарна транспортна розв’язка , парко місце , в будинку багато сімей Українців , при потребі залишаємо меблі ( оплата по домовленості ) Депозит 1000 дол Місячна оплата 1850 Оплата за світло від використання ( приблизно 50 дол ) За деталями пишіть в приват !
-
🫶🏻
-
@mr_1nkognito Админ не хочешь пошалить ?
-
Я продлил, Аллах в силу
-
Дота любители 4 к ммр есть ?
-
Ухилянти 😘😘😂😂
-
Перший у Волмарті десь 14 доларів( капілано), другий- Суперстор 7 доларів. Як на мене, непогані.
-
А что доводить, ссылаетесь на новый закон по отношению к гендеру и все, по факту чуть ли квартиру на ЗСУ отдавай, и нет прав
-
Продам компьютер . Монитор Hp 24 es( тонкий и красивая картинка) Lenovo 90g9 - AMD A9 Память Ддр4-12 гб Ssd - 120 gb Компьютер почти бесшумный и малопотребляемый энергии. Мышка и клавиатура в комплекте . Для работы и браузинга отличный вариант. 150 сад. Возможно доставка и установка любых программ.
-
Укланяемся от ударов)))