UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А слышал
-
Не знаю его
-
Я зря жил
-
Можно слушать " ой у лузі калин" и чувствовать себя патриотом и не знать SadSvit - касети, весна
-
На Stephen Ave
-
Всім привіт. У зв’язку з переїздом продаємо речі в чудовому стані по демократичній ціні. 4 пари жіночих кросівок Nike=50$ розмір 37.5 Набір зимовий(шапки, рукавиці,шарф, шкарпетки нові) за все 20$ Класичне взуття Pull&Bear 42 розмір 15$ Downtown
-
BREAKING: Sony Pictures Entertainment и Apollo Global Management сделали официальную заявку по приобретению Paramount По данным The Wall Street Journal, дуэт предлагает купить всю компанию (а не только киностудию, как хочет Skydance) за $26 млрд. Ранее предложение Skydance составляло лишь $4,5 млрд. Тем самым японский гигант хочет прибрать к своим рукам ещё одну древнюю компанию, как это было в случае с Columbia 35 лет назад.
-
То просто щоб розрядити обстановку чи собі обрати не можете?
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, где можно пройти медкомиссию для мигрантов в районе SE?
-
Ну в мене Arcteryx Brize 25 Моя оцінка 5/5 В інтернеті наче 4.7/5 Здається малим, але влазить все необхідне. Питань до якості нема, до комфорту також. Як і в багатьох повна водонепроникність і багато кріплень зовні для екстра обладнання. Ціна щось наче ~$250, купив за $75 новим з тегами на маркетплейсі.
-
Думав напочатку між декількома Osprey i Patagonia, але як побачив цей на маркетплейсі - питання вибору відпали.